ערב ג'ז בצ'וקה

chuka2

New member
ערב ג'ז בצ'וקה../images/Emo70.gif

**ביום שישי החל מהשעה 21:30 תנגן במסעדת צ'וקה בתל אביב להקת הג'ז מהטובות בארץ, להקת:"זמן שאול". **לכל המעוניין להזמין מקום יש לפנות לטלפון 03-5601664 רחוב נחלת בינימין 37 תל אביב.** **נשמח לראותכם בין אורחינו צוות צ'וקה.** **ניתן לבקר אותנו גם באתר הבית הלינק מצורף עם ההודעה**

Amoureuse

New member
מישהו מכיר?

כי מהסתכלות בתפריט באתר המקום נראה לי נחמד אבל יהיה נחמד לשמוע מבעלי נסיון אם גם במציאות זה נחמד

sexy114

New member
מקום מהמם!!!

הייתי שם כמה פעמים המקום מדהים ביופיו וחוץ מזה האוכל ממש חוויה אני אישית ממליץ אתה לא תתאכזב... אבל כדאי להזמין מקום מראש כי בד"כ מלא שם

prizman

New member
אתם התחלתם

אז ככה: דף הבית כתוב בצורה תמוהה, שלא לאמר עילגת. משפטים כמו "הסושי בצ'וקה וברמה כך אומרים מביני עניין. האופי העיצובי של המקום משלב בצורה יוצאת דופן בין צבעים ונגזרות מהמזרח הרחוק לבין האופי הקולוניאליסטי של אזור נחלת בנימין." הם חסרי משמעות לחלוטין. כנראה ששכחו בצ'וקה שמזרח אסיה היא לא כפר קטן שניתן לדלות ממנו אוכל בורמזי, ויאטנמי, סיני ויפני שיגורו בכפיפה אחת. לדידי, אני מעריך צימצום במטבח כגון מסעדה סינית שמתמחה במיטבח הקנטונזי או איטלקית ששמה דגש על אוכל סיצילאני ולא התפשטות יתר. במאמר מוסגר, גם לא ממש הבנתי מה עושה את הסלט הבורמזי או הויאטנמי לעומד בהגדרתו. מעיון בהמלצות עולים באופן תמוה שלושה ימים מוצלחים באופן יוצא דופן של המקום. לסיכום, בהחלט מאחל הצלחה למקום אך בספק אם אני אתרום לה.

Amoureuse

New member
../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ההשקעה בקריאת האתר. אני תמיד מסתכלת על התפריט ועל התמונות וזהו. נו, טוב, כפי שהצהרתי פה לאחרונה, אני בין כה לא בעניין חזק במסעדות כרגע, אז אני בטח לא אמהר לבדוק אותם אישית...

meravbr

New member
גמני לא מתה על מסעדות שמשלבות

מספרי מטבחים מהמזרח, בד"כ זה מתכון למנות ממש לא מוצלחות ולא ממוקדות

Amoureuse

New member
גם איסט עושה את זה, וטוב

(או אולי עשתה את זה, היא עוד עימנו?) כמובן, פרט לשבת ההיא במפגש הפורום הזכור לרע, ונזכרתי בדיזאזטר הנ"ל דווקא מהתשבחות של פילפילונת שהיו קבוצה גדולה גם כן. אבל זה לא קשור לערבוב המטבחים שלה.

meravbr

New member
דווקא היינו שם לפני מספר חודשים

עם אורח מחו"ל והיה בינוני לגמרי

chuka2

New member
תודה לכולם....

ברצוני ליידע כי ההנהלה במסעדת צ'וקה הוחלפה והבעלים החדש מר אהרון פולג, מקפיד יותר ודואג לשפר ולשנות את כל הפרטים הקטנים שעוררו בעיות בעבר, הוחלף גם כן צוות המלצרים וצוות הברמנים אשר ידאגו לספק לכם ערב בלתי נשכח. כמו כן, אני מבטיח לכולכם כי בביקורכם הבא במסעדה שעברה מס' שינויים לא קטנים, לא תתאכזבו בין אם זה מהאווירה, מהאוכל או מהשירות. פתחנו גם שירות של מועדון לקוחות עם משוב אשר פועל במסעדה, ובין היתר מחלק לכל סועד אשר יש לו יום הולדת ארוחה מלאה בחינם, מבצעים נוספים, עדכוני אירועים לאימייל ועוד. לכל המעוניין ניתן להרשם במסעדה. בתודה ובתקווה לראותכם במסעדה, צוות צ'וקה.

ברוזונת

New member
האוכל הוא אותו אוכל..

הייתי כאשר הייתם אוריינט אקספרס והייתי שבוע שעבר כשאתם כבר צ'וקה.. ומצטערת האוכל שומני, הפאייאה ממש לא פאייאה. הפירות ים הקריספיים יותר מדי קשים בקושי מרגישים בטעמם.. והגיוזה.. שמנונית וחסרת טעם.

chuka2

New member
לא בדיוק....

חלק מהאוכל משתנה ממש בימים אלו ע"י שף הבית שלנו, עופר אשר יושב בימים אלו על שדרוג התפריט והוספת דברים חדשים לתפריט. לדוגמה, דיברת על הפאייאה מנה שבדיוק שונתה לפני יומיים ושודרגה מקצה לקצה. לכן, אני ממליץ שלא לשפוט עפ"י מה שקרה עד עכשיו, אלא לנסות ולראות מה קורה מעכשיו והלאה מכיוון שדברים השתנו וממשיכים להשתנות.

sadira

New member
דווקא הגיוזות (העוף והכבש) מצויינות

המנות העיקריות, לעומת זאת, חלשות. הקינוחים חביבים ביותר.

למעלה