ערב גבינות ויין

ערב גבינות ויין

שלום לכולם, אני חדש כאן ורציתי לשאול לגבי מסעדות באזור ת"א שבהם יש ערבי גבינות ויין. תודה, יניב.

מיתר44

New member
הצעתי

אם אתה חובב יין עם גבינות, אפשר להיכנס לכל בר יין ולהזמין ליד היין מגש גבינות. בלה במחיצת השניים ערב והרי לך ערב יין וגבינות.

bob68

New member
רעיון טוב

בזמנו אכלתי צלחת גבינות קטנה ב"מתושלח" שהייתה נחמדה מאד (גבינות חוות קורנמל). יש להם גם צלחת/פלטה גדולה. בכלל האווירה השקטה והרומנטית באזור היא בעיני בונוס. עוד אפשרות שבה ביקרתי (שוב לפני די הרבה זמן) הוא מקום בשם "פר דרייר". בתפריט שלהם מופיעה צלחת גבינות והחצר מאד חביבה. בוודאי יש מקומות נוספים כמו ה- wine bar (לא הייתי אבל ניתן לראות בתפריט שיש להם מגש גבינות) שבהם ניתן לשלב את היין עם מגש גבינות ללא צורך בקיום ערב מיוחד.

קורנמל במתושלח?

מתי היה שם קורנמל? בשני ביקורים זכור לי "יעקבס" - כך צוין בתפריט, זה מה שהיה במקרר, וזה גם היה בטעם - אז עוד לא יודעתי, אבל גבינות יעקבס ממש ממש לא לטעמי, ולדעתי גם לא טובות בכלליות. כמעט ולא ניתן להבדיל בין גבינה לגבינה ולכולן יש טעם של גבנ"צ פשוטה קורנמל זה חתיכת שדרוג!! יש להם גבינות מעולות, למרות שהגבינות של חוות נאות ממול עוד יותר טובות ... בבר יין יש לדעתי צלחת גבינות מצויינת .

bob68

New member
לא יודע מתי היית

כאשר אני הייתי שם (זו הסיבה שצירפתי את הקישור - את מוזמנת להכנס), זה המידע שנמסר לי.

phantom153

New member
יעקבס - גבינות אליפות

לא מבין את הביקורת שלך על גבינות יעקבס. הייתי בודק את בלוטות הטעם. אחת המחלבות היותר מיוחדות שיש בארץ, כאשר אני עובד ליד חנות המפעל שלהם בכפר הרואה אני לא מפספס הזדמנות. הגבינות אחת אחת - ממש אירופה!

passioneta

New member
בפורום הזה לא מבקרים את המבקרים

ובטח לא את בלוטות הטעם שלהם.

החתולית

New member
עניין של טעם

וכמון שכתבה לך פסיונטע - בפורום שלנו לא מבקרים את טעמם של כותבים.

Joy

New member
לא יודעת לגבי ערבי נושא, אבל בג'ונו בכיכר

מילאנו קיבלנו אתמול אחלה צלחת גבינות. ומאחר והמקום מוגדר כבר יין - נראה לי שאתה מסודר

למעלה