ערב בנושא מופעי הצדקה הגדולים 28/9

see music

New member
ערב בנושא מופעי הצדקה הגדולים 28/9

יום חמישי 28/9/06 21:00 מרכז תרבות רוזין רמת אביב ג' ת"א נצפה בקטעים ממיטב ההופעות החיות שנראו! נספר על האמנים ועל מה שהתרחש מאחורי הקלעים. במהלך הערב נקרין הופעות של: PINK FLOYD QUEEN PAUL MACCARTNEY COLDPLAY U2 DIRE STRAITS ועוד רבים אחרים... מחיר כרטיס 35 ש"ח ניתן להזמין כרטיסים בטלפון 6418262 03 או בקופה

Jagged chaos

New member
אוף ../images/Emo4.gif

אני לא בקטנוניות הזאת של "קולדפליי הלהקה הכי גדולה בעולם כרגע" מהסיבה שהמשפט הזה כובס אלף פעם בריפיטים... אבל באמת.......... פינק פלויד/קווין/מקרטני וקולדפליי באותה רשימה?... WTF?...

cold metal ass

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מבינה מה כול הטררם סביבם , הם די גרועים . והם אמרו פעם שהם הלהקה מס' 2 בעולם , הלהקה מס' 1 היא U2 - כן בטח ! ואל תשכח את דייר סטריס הגאונים - גן להם אסור להיכלל באותה רשימה עם קולדפלי

brass monkey

New member
U2 ???

כנראה אתם לא מכירים את סוף שנות השמונים של הלהקה ותחלת ה90....... באמת שמגיע להם להיות שם... הם היו תותחים ולדעתי גם היום הם לוקחים את קולדפלי בלי לחשוב פעמיים.........

cold metal ass

New member
כול הקטע ב U2 לדעתי

זה שהם ניהו גרועים בנק' מאוד מדויקת , עד סוף הנינטיז הם היו אחלה והכול ואז בופ ! הכול השתנה הם הפכו לעוד סתם להקה .

brass monkey

New member
עדיין הם יותר טובים מרוב הלהקות

שיש היום..... במיוחד הלהקות הבריטיות החדשות... וזו הזדמנות לומר את מה שאחי תמיד אומר: מאירלנד יצאו רק 2 דברים: 1. U2 2. אייריש קרים......

brass monkey

New member
מה?!?!

אתה צריך להתבייש לומר כזה דבר... זה אחד הדיסקים הכי טובים של כל הזמנים- וזה ידוע!!! כנראה לא הכרת אותו, ואלה שירים שצריך להכיר ולהיכנס אליהם..... בכלל הדיסק הוא מאוד רגשני...

הוד11

New member
עזוב לא אוהב אותם ודי

ניסיתי אותפ כמה פעמים וזהו, זה לא הטעם שלי

everynormal

New member
וואי קולדפליי להקה איומה!!

אני כל כך אבל כל כך שונאת את הלהקה המחורבנת הזאת, הם כאלה משעממים, מונוטוניים, וואנבי יו2 לכריס מרטין הזה יש קול כל כך מעצבן והם להקה דפוקה ברמות!!!! סורי אם יש פה מעריצים שלהם.....

גם אני בערך,

הרבה שירים שלהם נשמעים דומים, אבל דה ספיד אוף סאונד נראה לי ככה קוראים לו ממש יפה, וגם קלוקס יפה אם אני לא מתבלבלת בשם שלו. אבל פעם אחת ראיתי הופעה שלהם באמטיוי, ואיך שכריס מרטין שר וניגן.. לא ראיתי הרבה אנשים שמופיעים בתשוקה כזאת.

אהלן.

שמעתי שמועה די הזויה שפרל ג'אם מגיעים לארץ ב22 בינואר. רק כדי לאמת - זה סתם שטות?

הוד11

New member
שטויות במיץ

באקלים הפוליטי הנוכחי פרל ג'אם לא יגיעו לארץ בזמן הקרוב

o0O0o

New member
פ7ל גאם מעצבנים..

עם כל הכבוד. איך זה שהם עוד לא הגיעו לא7ץ? בושה...

הוד11

New member
יש להם דעה פוליטית מגובשת

שמע אין מה לעשות, אנחנו חיים פה ויודעים שבחו"ל מציגים אותנו באופן שרירותי. וחוץ מזה באמריקה ישראל מקושרת חזק עם בוש לכן פרל ג'אם שהם אנטי בוש לגמרי הם גם אנטי משטר הכיבוש הישראלי. למרות שהם היו פה לפני 11 שנה, אבל אז היה אוסלו והיה ריח של שלום ומזרח תיכון חדש באוויר, היום אין שום דבר כזה

למעלה