ערב אוסקר

רונית361

New member
ערב אוסקר

בוקר טוב!!! אני עובדת עם ילדים בגיל יסודי ואנחנו עושים להם נשף פורים בסגנון אוסקר... אשמח לשמוע רעיונות לתחנות או פעילות...תודה רבה!

KarinDi

New member
רעיונות

אני מניחה שעיקר הערב היא תחרות חלוקת פסלונים? כמה רעיונות: - הכנת תלבושות: מעיתונים וחומרי יצירה שונים - איפור לשטיח האדום - פינת צילום: להכין קרטו ענק עם חורים לפנים, עם ציור של שמלת נשף וטוקסידו ולתת לכל זוג ילדים להצטלם שם. אפשר גם פשוט להביא המון אביזרים ולהכין סטודיו צילום מאולתר - ראיונות: להתחלק לזוגות שאחד מראיין את השני ואז מתחלפים, או להכין מראש שאלון שבנוי בצורת ראיון, לתת לכל ילד למלא אותו ולהוציא מעין עיתון מלא "ראיונות עם כוכבים". - לחלק את הילדים לקבוצות ולתת לכל קבוצה להכין קטע קישור לטקס עצמו- ריקוד, שיר, סטנד אפ וכו האם זה הכיוון?

רונית361

New member
....

וואו....נתת לי כמה רעיונות מצויינים, תודה!! בתחילת הערב הילדים יעברו בהתחלה דרך פינת צילום ( פפראצ'י)...יעברו דרך השטיח האדום ושם נשב ונלך את הפסלונים... אחרי זה חשבנו להכין להם תחנות שהם יעברו ויוכלו לזכות בפרסים...וזו הבעיה הרעיונות לתחנות שקשורים לנושא..חשבנו לעשות תחנות בנושא סרטי אגדות ואז על כל אגדה לעשות תחנה...

דוריק30

New member
תחנות

אם הנושא הוא אוסקר, כוכבים וסרטים, אז אולי כדאי לשות את התחנות הפשוטות שיהיו קשורות לנושא: באולינג פסלונים- על בקבוקים רגילים לצייר את פסל האוסקר או להדביק תמונות של כוכבים ואז על הכדור מצוייר סלב או הפסל (בהתאם) מחט בערימה של שחת- בתורך ערימת עיתונים להחביא תמונות של סלבס, פסלונים, דמויות מסרטים קליעה למטרה- לנסות לקלוע לדמויות מסרטים

למעלה