ערבי-ישראלי נרצח...

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
ערבי-ישראלי נרצח...

האחוז של ערביי ישראל שנצחו באינתיפאדה לא כמו האחוז שלהם בעם. האם יש אפליה? האם צריכים לדרוש אפליה מתקנת?

מה זה שייך לאומנויות לחימה?

אנא ממך, נהל את הוויכוחים הפוליטיים בפורומים המיועדים לכך.

R2

New member
שמעתי.....

שבסין הקדומה נזירי השאולין,התאמנו ופתחו את הקונגפו, בזמן שאסרו על כל סיני להתעסק באומנויות הלחימה, לכן ובגלל המלחמה שלנו,וכל העולם מונע מאתנו שימוש מןפרז בכוח,אז אנו פונים לאומנויות הלחימה. הבנת את הקשר?

א. עכשיו הבנתי. איך הייתי אמורה

להבין את זה קודם? ב. זה לא נכון. אף אחד לא אסר על הסינים לעסוק בלחימה. נזירי שאולין לא יכלו לעסוק בלחימה בעזרת כלי נשק כי הם היו בודהיסטים והלחימה היתה אסורה עליהם מבחינה דתית. אבל לא נורא: תעביר את הסיפור לאוקינאווה ולהמצאת הקראטה, ויהיה בסדר. ג. אז איך אתה מסביר את פריחת אומנויות הלחימה בצרפת? ולמה הגיעו אלינו אומנויות הלחימה רק עכשיו, ולא לפני 30 שנה?

R2

New member
תודה לתיקון.......ועוד...........

בתשובה לשאלות: 1)שיווק טוב הביא את זה לעולם. 2)אגו מפותח גרם לקליטת זה בעולם. שאלה: למה אסור לנזיר בודהיסתי להשמש בנשק, ומותר לו להשתמש באומנויות לחימה?

אף אחד לא אמר ש"מותר"

חוץ מזה שהנזירים משאולין פיתחו את הקונג פו להגנה עצמית, לא להתקפה. לגבי כלי נשק - לשאולין (סיל לאם) יש מגוון מרשים למדי של כלי נשק מסורתיים.

R2

New member
פריץ החתול....

תוכל לעזור לי בלמצוא כלי נשק מסורתיים כאלה בארץ לאימון.

תמיד תוכל לקנות

דגמי עץ של סייפי טאי צ´י וחרבות (Broadsword) בדו קרב. מעבר לכך, תוכל לבנות לעצמך כידון - קח מוט באורך של כשני מטרים, והצמד לראשו ראש חנית (אפשר להרכיב כזה ממגב ישן - לוקחים ראש של מגב, מסירים ממנו את הגומי ויוצרים מפס המתכת את החנית. משתמשים בבסיס הראש להצמדה למוט). עוד נשקים - חליל ברזל - אפשר להשתמש בכל צינור ברזל מוארך ודק. אם אתה מעוניין לקנות כלי נשק מסורתיים, הייתי בודק את האפשרות של יבוא אישי מחו"ל, אבל לא הייתי בונה על זה, מכיוון שייבוא אישי של כלי נשק באורך של יותר מ 10 סנטימטר דורש ייבוא מסחרי.

WhiteBear

New member
אני תומך במיתר...

נ.ב: אפליה מתקנת? להרוג יותר ערבים פלסטינים או יותר יהודים ישראלים? אבל ברצינות, אם יש ענף מעניין אז מה טוב. אבל גם לי זה לא ניראה המקום. אולי תהיה יותר היענות בדרך הלוחמים.

למעלה