למה ללכת רחוק עד לפקיסטן? תשאל את הערבושים כל אלה שקיבלו קילה מרוב הגנה על פלסטינאים, אם היו מוכנים לארוז מזוודה וללכת לגור בשטחים חחחחחחח, התשובה לא תפתיע אותי.
אבל רק תעיז לרמוז לו לעבור לשטחי רשות הוא ישתין מפחד. הרי הכל הוא יודע איפה יותר טוב. יש גם גם צביעות יהודית מקבילה לנושא הזה, דבר עם השמאלים ברמת אביב שהם כל הזמן לא מבינים את היחס "הרע" לערבים אבל אם תשים להם ערבי בשכנות הם יתפוצצו מזעם. בקיצור דיבורים לחוד ומעשים לחוד
כמה שאתה רחוק מהמציאות יא גידעון. אני מכיר את מוחמד באופן אישי, הבן אדם הזה זה בן אדם זהב, הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה גזען.......הוא עובד עם יהודים, ויש לו לב נקי, אני יכול להבין את זה שמסרים לפעמים בפורמים יכולים לצייר מישהו באופן אחר ממה שהוא באמת זה החסרון בפורמים, אבל תאמין לי שמוחה אחלה בן אדם, דווקא רחוק מלהיתפס כערבי מן השורה הוא בכלל עם מנטליות של אשכנזי
ואת הגישה שלו כלפי מדינת ישראל. אני בחיים לא ישכח לו את ביזוי תפילת הקדיש בפורום ערבים שהוא ניהל וזכור לי היטב את דברי הגנאי שלו במלחמת לבנון השניה. בפורום ערבים יש מערכת סינון הודעות וכשהוא היה המנהל הוא חופשי סינן את ההודעות שלי ואני מניח שהוא סינן המון הודעות של יהודים אחרים. תהיה בטוח שמן ההודעות שלו נידף ריח רע כנגד ישראל. אגב בנושא מעט אחר אני מוכרח להודות שבכל הנוגע אליך לא הצלחתי להבין את עמדתך בכל הנוגע לבלגן ששמו המזרח התיכון. לפעמים אתה מתבטא בצורה אחת ולפעמים אתה מתבטא בצורה אחרת כשלפעמים אתה מציג קו יותר ימני משלי. מי אתה יא junior gong ?