ערבים נכון כשאתם רואים דברים כאלה

גידעון1

New member
ערבים נכון כשאתם רואים דברים כאלה

אתם אומרים לעצמכם מזל שאנחנו גרים בישראל ולא במדינה ערבית? כתבה

THE WIZARD 55

New member
יהודים נכון כשאתם רואים דברים כאלה

אתם אומרים לעצמכם מזל שאנחנו גרים בישראל ולא במדינה ערבית

זאווס

New member
תתפלאי יא וויז

אבל נסתרות הן דרכי האל מה עם יובל ? מסרת לה ד"ש?

junior gong

New member
מתאבד מי שעובר לגור במקום כזה

למה ללכת רחוק עד לפקיסטן? תשאל את הערבושים כל אלה שקיבלו קילה מרוב הגנה על פלסטינאים, אם היו מוכנים לארוז מזוודה וללכת לגור בשטחים חחחחחחח, התשובה לא תפתיע אותי.

היתי פה

New member
למה אתה הולך רחוק מייק?

שאל את עובד "מדינה"--- "מוחמד 5" אם היו מוכנים לארוז מזוודה ולעבור ל"קלקיליה" מ"פתח תקוה" חומר למחשבה

גידעון1

New member
חח מוחמד רק אוהב לבכות שהכל כאן רע

אבל רק תעיז לרמוז לו לעבור לשטחי רשות הוא ישתין מפחד. הרי הכל הוא יודע איפה יותר טוב. יש גם גם צביעות יהודית מקבילה לנושא הזה, דבר עם השמאלים ברמת אביב שהם כל הזמן לא מבינים את היחס "הרע" לערבים אבל אם תשים להם ערבי בשכנות הם יתפוצצו מזעם. בקיצור דיבורים לחוד ומעשים לחוד

junior gong

New member
חחחחחחחחחחח

כמה שאתה רחוק מהמציאות יא גידעון. אני מכיר את מוחמד באופן אישי, הבן אדם הזה זה בן אדם זהב, הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה גזען.......הוא עובד עם יהודים, ויש לו לב נקי, אני יכול להבין את זה שמסרים לפעמים בפורמים יכולים לצייר מישהו באופן אחר ממה שהוא באמת זה החסרון בפורמים, אבל תאמין לי שמוחה אחלה בן אדם, דווקא רחוק מלהיתפס כערבי מן השורה הוא בכלל עם מנטליות של אשכנזי

גידעון1

New member
לצערי כבר "זכיתי" לראות את ההתבטאויות שלו

ואת הגישה שלו כלפי מדינת ישראל. אני בחיים לא ישכח לו את ביזוי תפילת הקדיש בפורום ערבים שהוא ניהל וזכור לי היטב את דברי הגנאי שלו במלחמת לבנון השניה. בפורום ערבים יש מערכת סינון הודעות וכשהוא היה המנהל הוא חופשי סינן את ההודעות שלי ואני מניח שהוא סינן המון הודעות של יהודים אחרים. תהיה בטוח שמן ההודעות שלו נידף ריח רע כנגד ישראל. אגב בנושא מעט אחר אני מוכרח להודות שבכל הנוגע אליך לא הצלחתי להבין את עמדתך בכל הנוגע לבלגן ששמו המזרח התיכון. לפעמים אתה מתבטא בצורה אחת ולפעמים אתה מתבטא בצורה אחרת כשלפעמים אתה מציג קו יותר ימני משלי. מי אתה יא junior gong ?

junior gong

New member
לא הוא ולא אף ערבי יכול לעבור לשם

פשוט מנטליות אחרת, אין ערבי שמסוגל לעבור מישראל לשטחים, אי אפשר לעבור ממקום שאתה גר בו עם יהודים ומנטליות פתוחה יחסית, למקום ערבי פרופר כמו שטחים

למעלה