ערבים וזנות ב..פ"ת

Ana1 9

New member
ערבים וזנות ב..פ"ת

אני יודעת שזה כותרת מפוצצת ובטח כולם פתחו אותה מרוב בקרנות כדי ליראות לגבי מה אני מדברת, אבל אני רצינית במלוא מובן המילה. אני וחבורת שלי גילינו תופעה מפחידה. באמצע הלילה בסביבות 12 בלילה ויותר מאוחר מסתובבים ברחובות של המגורים (לא בעירייה) ערבים, לדעתי פועלים ערבים, הם יושבים במדרגות של הבניינים בחצר (איפה שצריך לעלות מדרגה לחצר כדי להיכנס ללובי של הבניין) יושבים בבגדים של צבעים כאלה ומעשנים. עכשיו עד כאן הכל סבבה (עד כמה שאפשר למצוא כאן משהו לא מפחיד ובטוח). העיניין הוא שהם יושבים שם, כמה פעמים הם פנו לחברות שלי (יש לציין לפני 12 בלילה גם, נגיד אחרי שחוזרים בלילה ברגל הביתה) ומנסים לדבר,קרה לנו כמה מקרים שהם שאלו אותנו אם אנחנו מכירים בית זונות באיזור הזה (ברצינות). כשיש משטרה רואים שהם קצת נכנסים ללחץ. ביום כיפור האחרון אחד עקב אחריי עד הכניסה של הבית שלי. זה פשוט מפחיד. האם יש דור חדש של פועלים זרים פלשתינאים שמחליפים את הפיליפינים המסכנים?

Ana1 9

New member
עכשיו תיקונים (כמה מפתיע)

בקרנות-סקרנות וחבורת שלי-וחברות שלי

Sonyush16

New member
אולי הם ערבים ישראליים

או שלא.... אבל עדיף להתרחק בכלל מאנשים זרים לא קשור דת גזע ומין!! זה מסכון כשיצאתי ביום שישי הזה לפארק (כמה צפוי)..התחילו איתי ועם עוד חברות שלי מהביצפר ערבים בעעע

Ana1 9

New member
משום מה הם ניגשו לישאול איפה

יש "בית זונות" קרוב כי הם שמעו שיש אחד בחפץ חיים (WTF?!) ויש להם מבטא ערבי כבד והם יושבים על המדרגות כמו איזה הומלסים. לא נראה לי שהם ערבים ישראלים.

Bardug0

New member
אי אפשר להבדיל בין פלשתינאים מישראל

ובין פלשתינאים מהרשות.. בכל אופן, יש בית זונות ברח' חפץ-חשוד ?! חחחח מטורף.

LuNa MaJnUnA

New member
באמת שניר..

חשבתי שאת הבחורות שלך אתה משיג לבד

למעלה