ערבות בנקאית

ערבות בנקאית

שלום רב, ניתן להציע לבנק ערבות של צדדים שלישיים כמו - הורים, קרובים ו/או חברים. הסכום של 6000 ש"ח הוא "כסף קטן" במונחים בנקאיים ולא נראה לי שיהיה קושי לקבל ערבות. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

איצדק

New member
ערבות בנקאית

שלום רב קורא יקר! שאלה קטנה אך גדולה לי: אני נמצא עכשיו בעיצומו של הליך משפטי שהחל לפני 13 שניה עת נפלתי בטיול בביה"ס. תבעתי מספר גורמים בעניין ולפני כחודש הגיע סופסוף פסק הדין,אך לרוע המזל(ומערכת המשפט),השופטת דחתה את תביעתי דבר נוסף שהיא קבעה הוא שעליי לשלם הוצאות משפט בסך כ-30000 ש"ח. כמובן שאני באמצעות עורך דיני מתכוונים לערער על כך וסיכויינו לזכות לא רעים. ואיך זה מתקשר לבנק מול לקוח? אז ככה: ע"מ להגיש ערעור יש צורך בתשלום של 1000 ש"ח אגרה+6000 ש" ערבות בנקאית. מצבי הכלכלי לא טוב,אמנם אני עובד ומרוויח כ 5000 ש"ח בחודש אבל מתוכם אני משלם 2000 שכר דירה ועוד 2000 הלוואות לבנק ואני רוב הזמן נמצא במינוס של כ 6000 ש"ח(במסגרת 4500). שאלתי היא כיצד אני יכול להשיג את הערבות הבנקאית? אין לי חסכונות,אין לי כרטיס אשראי ואין לי מה לשעבד. כל מה שיש לי זה המשכורת שלי וזהו. אשמח אם תוכלו לחשוב על רעיון יצירתי לפני שאני הולך לבנק לעמוד מול ההשפלה שבסירוב. המון תודה אור ואהבה רועי

למעלה