ערבויות בנקאיות

miri110

New member
ערבויות בנקאיות

שלום רב, רכשתי דירה לפני כ-4 שנים בהר חומה בירושלים. הערבויות הבנקאיות הגיעו אלינו עד לפני כשנתיים כמובן עם בקשות חוזרות ונשנות לחידושן. לאחר שהגענו להליכים משפטים לביטול חוזה הדירה הערבויות לא הגיעו אלינו. למרות שיש לי פס"ד של בית המשפט לקבלת כספי חזרה, לא קבלתיו. לפני כחצי שנה הקבלן שלנו פשט את הרגל וכונס הנכסים נקבע ע"י בית המשפט ע"י עו"ד הבנק. פניתי אליו מספר פעמים לברר מה קורה עם כספי הערבויות הבנקאיות, הוא טען שהערבויות אשר נמצאות אצלי אינן ערבויות מקוריות האם יתכן הדבר? למרות שאני עדיין ממשיכה לשלם משכנתא. דבר שני שטען שהגיע הקבלן שלנו ודרש את כספי הערבויות והאם שחררו לו את הכספים, האם הדבר נכון ואפשרי ? אשמח לכל תשובה ועזרה והמשך הפניה בנושא, אני נואשת וזקוקה לעזרה ותמיכה מהירה. תודה

ערבויות

מירי שלום, לא ניתן להתייחס באופן ספציפי לשאלתך. את שואלת למשל - "הוא טען שהערבויות אשר נמצאות אצלי אינן ערבויות מקוריות האם יתכן הדבר?" ולשאלתך זו לא ניתן להתייחס באופן ספציפי מבלי לבחון, בין היתר, את המסמכים. גם טיבם של ההליכים שניהלת לא ברור משאלתך. מומלץ (אם לא עשית זאת עד עתה) לפנות לעו"ד שיטפל בענין באופן יסודי כדי למצות את מלוא זכויותיך במצב הקשה אליו נקלעת. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

למעלה