ערבה 2002

giladl

New member
ערבה 2002 ../images/Emo51.gif

לכל הכותבים והמגיבים בפורום ראשית תודות . לצליל - על המאמצים והעמידה בלחצים כל הכבוד, אני בטוח שבפעם הבאה יהיה טוב יותר. ולמרות הביקורת שמוטחת בך בעצם מתכוונים לאלו שמסתתרים מאחוריך שעד לרגע זה עדיין לא מגיבים וחבל. לשרון - נאמן למלאכתו בשיקול דעת ומקצועיות אל תישבר לנו והמשך להיות שותף ופעיל בסקוטלנד לא יעריכו אותך כמו כאן אנחנו זקוקקים לשכמוך. צביקה מועדון המכוניות - שהראת לנו דברים שלא ידענו ולמרות הביקורת על צליל (אני יודע שזה לא אישי) נמשיך יחד ונעשה דברים גדולים כמו שכתבת כי הוכחנו שזה אפשרי רק צריך לרצות ולהעיז... ליוסי שווקה - על הפירגון לכל אורך הדרך והתפעול ללא לאות בזמן התחרות והמופעים ועל זה שבשבת הזאת לא יכולת להטיס כמו שאתה אוהב... לאמיר סוויסה - הוכחת לכולם שהאתר שלך זה לא רק דבר ורטואלי ויש חיים מאחריו. ואכן בערבה עולם הטיסנאות ימריא לגבהים שכולם רק יקנאו, ולך חלק גדול וחשוב בדחיפתו ומימושו. לכל החברה מ"ג´ט קלאב" שתמיד נעים ונהדר לפגוש ולדבר. ולגבי מהצפון הרחוק, שתמיד מחייך ותמיד רגוע ולשותפה שתמיד איתו (מה הסוד שלו שהיא באה ...)ובקיצור לכל הטיסנאים שבאו להנות ואנחנו נהננו מהם ומהיומיים הנהדרים. גלעד לבני בשם טיסנאי הערבה ותושבי הערבה התיכונה שמחכים לכם בשנה הבאה.

לגלעד תודה רבה

על שהשאלת לי את הטיסן שלך אחרי ששלי התרסק ביום שישי ואפשרת לי להשתתף קצת בתחרויות (קצת קשה להתחרות כשצריכים לעשות טסט פליי בתחרות
) ותודה לאמיר על כל הטרמפים מהמושב למנחת ולצביקה שוורץ שהקפיץ אותנו (וגם הקפיא אותנו) למנחת בשבת בבוקר. תודה לכולם היה ענק נתראה בשנה הבאה ואפילו לפני בברכה יוני שריג

rubber duck

New member
לגלעד ../images/Emo13.gif

המון המון תודה על אירגון למופת של אירוע נהדר
לא אני לא נשבר נכון שבמהלך האירוע אמרתי דברים מסוימים יש לכך סיבה אבל כנראה שהייתי במשברון אישי של געדועים למישהי מאד יקרה אני אוהב את הטיסנאות ונהנה להיות פעיל ולקדם את הענף באהבה
שרון
ועוד משהו קטן כתבתי על זה כבר במקום אחר אבל דרוש לנו צוות גדול ככל האפשר של חברה שייסייעו בארגון אירועים מסוג זה שיפוט , צוות מתקנים , רישום , קריינות , בטיחות ועודו ועוד ככל שיהיו יותר אנשים שיעשו במלאכות אלו נוכל להרים אירועים טובים יותר וכמון כן נוכל להרים יורת אירועים מהסוג הזה
וכן ירבו

למעלה