ערבה..ערבה אין קץ............

ערבה..ערבה אין קץ............

אמש (יום שלישי) החלפתי כאמור את ירון אלפסי בהרקדתו בצופר. הרקדה מעט מיוחדת מהרקדות שאנו רגילים אליהם... קבוצת רוקדים מקסימים מכל שכבות הגיל,המין והעדות... קבלת פנים חמה ומשפחתית, הפסקה בעיצומה של ההרקדה לקפה ועוגות. רפרטואר משובח עם המון ישנים (אבל גם חדשים).... התלהבות הרוקדים, אחיזת הידיים, השירה הנהדרת במהלך כל ההרקדה, החברותא, הצחוקים והאוירה הכייפית, השלימו את הפאזל להנאה צרופה. היו כמה רוקדים שהגיעו במיוחד מאילת... היו רוקדים שהכרתי עוד כשאני הדרכתי שם... הכרתי את חברת הפורום "חדשה ומתלהבת", חדשה לא הייתי אומר, (כי שלטה מצויין ברוב הריקודים), אך מתלהבת בוודאי ובוודאי... על פניה חיוך תמידי, לכל ריקוד היא ניגשת כמוצא אוצר, רוקדת עם המון שמחה ושירה, ולא פחות מכל אלה, היא גם חתיכית אמיתית!!! גם בעלה איש מקסים, אמנם במתחילים אבל משקיען רציני. הם נדלקו על הריקוד "חי למענך" שלימדתי אתמול... מוכרח לפרגן לידידי ירון אלפסי על ההשקעה שלו, על האוירה שיצר במקום, על הריקודים היפים שלימד אותם ועל הכח הנפשי לרדת לערבה ממודיעין... על כל אלה ועוד...הרוקדים שלו משיבים לו אהבה ופירגון אמיתי. חזרתי עייף מהרקדה ארוכה, ומהעליות של סדום (שלא נגמרות), אך מרוצה מהאנרגיות שהיו שם...ומהכיף עם אותם רוקדים בערבה. רק בשמחות. יום טוב אוחיון.

../images/Emo70.gifיום טוב הקדמת אותי!!!

אין מילים, ובכל זאת בטח אכתוב עכשיו בלי סוף רק מההתלהבות... ההרקדה אכן הייתה מדהימה . לפני שהגעת שמעתי רק סיפורים מן העבר...ואתמול בערב הבנתי על מה מדברים! ירון אמר לנו שהוא מביא מרקיד מעולה, ואכן כך, כולם יצאו מההרקדה עם חיוך גדול ואמרו שהיית נפלא. (אני גם הייתי מהופנטת מזוגתך המהממת!!!) הובלת את ההרקדה בנעימות מיוחדת, התפלאת כמה רעש עושים אצלנו, אבל זה האושר שמבעבע...ואי אפשר לעצור אותו (והרי ניסית בהתחלה!). לגבי אחיזת הידיים, האנרגיות והשמחה והצחוקים -הכל נכון וגם קיים בכל ההרקדות השנה. מה שאין בדרך כלל- השירה בציבור!!! את כשרון השירה החבוי שלנו אתה חשפת אתמול, בהתחלה קצת הופתענו (שמת לב להיסוס בהתחלה?) אבל בהמשך... אני דרך אגב לא מכירה את המילים, אז הרבה לה לה לה... ירון בדרך כלל לא בודק את העירנות שלנו ומחליש את המוזיקה, אולי מפחד מזיופים... לצערי אני חייבת לרוץ עכשיו, אז אסיים בזריזות- יום טוב-עשית לנו אחלה יום טוב!! נהנינו מאד ונשמח אם תבוא לבקר קצת יותר... ברור שקצת מעייף לנסוע כל כך רחוק, אבל נכון היה שווה?

מתלהבת..עשית לנו אחל'ה התלהבות....

וואי וואי כמה מחמאות ופירגונים............. תודה רבה לחבורת הרוקדים הנהדרים. תמיד אומר שהרקדה נהדרת זו פונקציה של מדריך+רוקדים.... אז מימלא תהיה התלהבות, אוירה, שירה צחוקים ורפרטואר טוב. אז בואי נסכם מתלהבת שאני הייתי שם בשבילכם, כמו שאתם הייתם שם בשבילי. כל הדרך חזרה (עם העליות הארוכות מהערבה והערפל)... דיברנו זהבה ואני על האנשים הנפלאים והחוויה הכייפית, ובעיקר על איך שתפסתם נהדר את "חי למענך"... המשיכו לעשות חיל בחוג, מבטיח לבוא לבקר מדי פעם. אם שווה היה להגיע את שואלת??? הכי שווה שבעולם!!! חוץ מזה גם הכרתי אותך מתלהבת ויפה. יום טוב אוחיון.

../images/Emo12.gifשכחתי את "חי למענך" !

מאד אהבנו את "חי למענך" אחרי הצחוקים שיצרו כל השינויי כוון בריקוד ,
ואחרי שיום טוב עם המון סבלנות חיכה שנרגע, ואחרי שהצלחנו לרקוד אותו כמו שצריך סוף סוף בלי להתנגש באף אחד- אז יכולנו להחליט שזה ריקוד מקסים עם מנגינה ומילים מרגשים במיוחד. וכמו שביקשה אחת הרוקדות- לא נספר לירון שכבר למדנו את הריקוד, כדי שנלמד אותו שוב...ואולי יהיה סדר בבלגן...

mamush5555

New member
קסמי הערבה../images/Emo140.gif

יצא לי לפני מספר שנים לעבוד וללוןבעידן. איזור נפלא ואנשים לא פחות ועם הריקודים זה בכלל נהדר. אז תהנו ובהצלחה.וגם לאנשים המיוחדים מעידן.

למעלה