עקרב - מאזניים

lilach_va

New member
עקרב - מאזניים

מה יהיה אופי היחסים בין בן מזל עקרב (31.10.83) לבין בת מזל מאזניים (21.10.83)?... אני מאוד רוצה לדעת מה הכוכבים אומרים על קשר כזה? אז אם בא לכם לענות... אני אשמח! (ויאיר... אל תכתוב "זה תלוי בכם" אני יודעת את זה... אבל אני רוצה לדעת את ההשפעה החלקית של ה"כוכבים" על היחסים ביננו...הבנת?)

99999

New member
היי זה הקשר האכי גרוע אפילו

יותר גרוע מעקרב דלי

יש כימיה, אבל..

כל השאר (´תלוי בכם´).. בכל זאת לא התאפקתי, ולמה ? כי זה נכון : לא חשוב אם יש כימיה או לא - חשוב מה עושים איתה, ואת זה הכוכבים לא יכולים לדעת - רק אתם.

בין מזלות שכנים יש כימיה בסיסית

אבל כשהיא נגמרת - צריכים להכנס חלקים אחרים במפה, כדי שהקשר ימשיך. בין עקרב למאזניים יש קשר מאוד מעניין - כשיש קשר - וקשה להסביר אותו, אבל לשנים קשה מאוד לנתק אותו כשהוא כבר קורה : המאזניים מצליח להבין טוב את העקרב ולדבר על רגשותיו, אבל הוא עלול להיות קצת יותר מדי ´מוגן´ בפני העוצמות העקרביות, שדורשות טוטאליות מוחלטת. מכיון שהוא לא יכול להתמסר עד הסוף, נשאר תמיד משהו לא פתור, והעקרב עלול לעזוב בכעס לפני שהקשר נגמר, אבל תמיד נשאר עוד משהו..

lilach_va

New member
אז מה שאתה אומר בעצם זה

שאני צריכה לנסות להתמסר לו עד הסוף... להוריד את כל ´חומות המגן´ שעומדות בפני העוצמות העקרביות... אוקיי... תודה לך.

SCORPION - אישה |עקרבית עם מא| ../images/Emo18.gif

מניסיון עקרבית ומאזניים זה רע מאוד ובמזל טוב אחרי שנים של מריבות נפרדנו עקרבית אישה

יש דוגמאות אחרות..

ועובדה שלקח לכם שנים להפרד - אכן, הקשר לא קל, ומאוד קשה להנתק ממנו. אבל מה שקורה באמצע - עליו אפשר לעבוד ולשפר ככל האפשר, אבל לא תמיד זה אכן הולך..

למעלה