עקרבית2

• פותח הנושא Sk19
  • פורסם בתאריך

Sk19

New member
עקרבית2

ליאיר שלום רב ! אני הבנתי את הנקודה של הטיפוס החמקמק..לא עיקבי..משתנה כגדי..שמתכנן הכל..והולך ע``פ דרך מסויימת שהכתיב לה מראש זה בהחלט קשר מסוג אחר..מה שאני לא אבין למה הם מחפשים..ריגושים שונים..דברים שבסופו של דבר הם יכוו ממנו...ובסוף רק..הם יודעים שהגדי צדק. סך הכל זה קשר מרגש ומשוגע גם יחד..בגלל העיקביות המשתנה..ובאמת חוסר יציבות..(לא של האהבה שלה כלפיי..אלה דברים בתוך עצמה)..אני תמיד מתלבט אם לנתק את הקשר..ואנשים שלא ממש מבינים את המזל הזה..אומרים (היא משחקת בך..) בגלל השינויים..אני לא יודע מה לעשות..:(

epitaph

New member
כעקרב...

אני יכול להסביר לך למה...זה הכול ברגשות...אנחנו חיים דרך רגשות וכשם שרגשות משתנים ככה גם אנחנו... אם תרצה אני ארחיב את דברי אבל אני כל כך עייף -עדי-

כל אחד חווה חוויות שונות בקשר

אחד מחפש את הבטחון, ואחד מחפש לבדוק את הגבולות של עצמו. מהמקום הזה, אין מה להקשיב בכלל למישהו אחר : הלימוד שלו מקשרים, שונה מהלימוד שלך. הקוד הרגשי שלך מחפש תובנות אחרות משלו. ככה זה. מה לעשות ? להקשיב לעצמך, ללכת עם מה שאתה מרגיש (ולא דווקא חושב..) עד שתרגיש שמיצית, או התעייפת, או שהגיע הזמן לשלב אחר : למחוייבות, למשל.. עזוב אנשים אחרים, ותקשיב רק לעצמך ומהלב, לא מהראש. זו דעתי, אבל אני - רומנטיקן ידוע, ומהמקום הזה גם התרסקתי לא פעם.. לשיקולך.

למעלה