עקרבית וטלה

עקרבית וטלה

שלום לך יאיר, ברצוני לדעת על ההתאמה ביני לבין בן- זוגי. אני בת מזל עקרב, התאריך שלי הוא 16.11.1976 ושל בן זוגי- 12.04.1978 , כן... הוא יותר קטן ממני- מה לעשות... ככה זה באהבה כנראה... בקיצור , לאחר הרבה בירורים בספרי אסטרולוגיה נורמולגיה ובנות שמתעסקות בתחום... שכולם דיווחו על קשר קשה, הייתי רוצה לשמוע את דעתך כמתמחה... לפי התחושה שלי זהו אכן קשר קשה, אך האם יש לו סיכוי ליציבות או למיסוד? ואילו דברים מעניינים נוספים אתה יכול לגלות מהנתונים שמסרתי לך... אני מודה לך מראש על היענותך... זהר

אין קשרים קשים, רק אנשים קשים

וזה כבר לא תלוי באסטרולוגיה אלא רק בכם. על כן חביבתי, הפסיקי לחפש דיווחים משדות הקרב הזוגיים של חברותיך וכאלה שמתעסקים בתחום, ועסקי בקשר עצמו. נראה שאת מקדישה הרבה מאוד אנרגיה לחיפוש תשובות מאחרים. היי מה שאת, והוא יהיה הוא - ומה שיקרה ביניכם, הוא שלכם בלבד, ולא קשור לכוכבים או לרכילאיות מיסטיקה כאלה ואחרות.

ראשית- תודה

תודה על התגובה שלך, קודם כל. בתוך תוכי אנ יודעת שלחיות ולהיות ולא לחפש תשובות למה שבמילא אינו ידוע זה הנכון, ואני כזו על פי רוב.... אך לפעמים , כשנמצאים בתחושה של בלבול או אי ודאות, מחפשים להיאחז במשהו חיצוני, משהו שנראה גדול מאיתנו ובעצם... אנחנו- הנמצאים בכאן ובעכשיו, אנחנו הגדולים. אני רוצה לומר שאני מעריכה אותך מאוד על התשובה שלך, זה מראה לי שאתה באמת מרגיש ורגיש לפני שאתה מחפש לתייג, לשים תחת כותרת, לחפש חוקים שיתאימו וכדומה... והתשובה שלך עזרה לי לעזור לעצמי וחיזקה אותי , יחזקה את הדרך בה אני חיה. תודה ובהצלחה...

למעלה