עקצוצים בלשון

מרי פו

New member
עקצוצים בלשון

האם מישהו יכול להגיד לי ממה זה נובע ועל מה זה מעיד ? תודה

עקצוצים בלשון

מרי שלום וברכה נשמח לנסות לעזור ולהפנותך למטפל, אם תספקי לנו עוד פרטים על האדם שאליו מחוברת הלשון, שכן אנו עוסקים באנשים שלמים, ולא בסימפטומים.
בברכה שרון

מרי פו

New member
עקצוצים בלשון

אשמח לתת פרטים על עצמי . אך הם רבים... באיזו אינפורמציה אתם מעונינים ?תודה מראש

פרטים על..

שלום מרי, אני מבין את הרצון שלך לתת לנו אינפורמציה, אך אין כאן מספיק מקום ומספיק פרטיות בכדי לנבור בעבר, ולהבין את מהות הקלקול. בדרך כלל האינפורמציה ניתנת בפגישה אישית, ולפעמים היא יכולה להתמשך שעה ואף יותר. הדרך הנכונה היא לא כאן אלא בפגישה בקליניקה בצורה מסודרת. בהצלחה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

מרי פו

New member
עקצוצים בלשון

אני לא מבינה למה אתה ענית על מה שכתבתי לשרון . את הודעתך האישית קיבלתי בתודה . אני בסך הכל רוצה לדעת אם זה סוג של סימפטום מוכר ואם זה יכול להעיד על משהו . אני לא מתכוונת שתטפלו בי דרך הפורום חלילה . כמו כן , בהמשך להודעתך האישית מהבוקר איך היתה לך נגישות למה שכתבתי בפורומים אחרים ?

נגישות לפורם.

צר לי כל לא ידעת, זהו המשמעות של פורום, כל מה שאת כותבת כולם יודעים. לכן אנחנו לא מעונינים שאנשים יכתבו כאן דברים אישיים או פרטים מזהים. לגבי האם זה יכול להעיד על משהו? בהחלט. האם יש קשר בין הדברים? לפי רופא המשפחה לא, לפי הראייה ההוליסטית בוודאי. המטרה היא רק לעזור ולהטיב לאנשים את חייהם. בכבוד רב, שלומי.

עקצוצים בלשון

שלום וברכה, כמה התייחסויות לדברייך: בכרטיס האישי שלך מופיעות הודעות אחרונות שכתבת בפורומים השונים. בפורום פתוח, כל אחד יכול ומוזמן לענות על שאלה או פנייה. לגבי הסימפטום, אני מסכימה עם דבריו של שלומי. בברכה שרון

מרי פו

New member
לשרון ושלומי

קודם כל בטח הבנתם לפי תגובתי שאני מאד מאד חדשה בנושא הפורומים ולא ידעתי שיש כזו חשיפה עד כדי קריאת כל דבריי בכל הפורומים האחרים ....( האם דרך אגב יש אפשרות לעשות חסימות לזה ?) ולעיניני המשלימה .. אני מבינה שלתופעה שתיארתי יש הסבר אך הוא נגרם אצל כל אחד מסיבות אחרות ? איזה סוג של בדיקות עליי לעבור ברפואה המשלימה כדי לאתר את הסיבות לבעיה זו אצלי ? מכיון שאני לא מכירה כלל את תחום ההומופטיה אודה על כך שלא תשלחו אותי ישר להומופאט אלא תסבירו קצת לפני מה זה אומר וכדומה . האם רק הומופטיה ונטרופטיה באה בחשבון ? מה עם רפואה סינית ? או דיאטנית קלינית ? למה לרופאים הקונבנציונליים לא תהיה תשובה על כך ? מקווה שתענו על כל שאלותיי .

רפואה אלטרנטיבית

שלום מרי, כתבתי לך כי ראשית יש להכיר את הדרך, לברר מה עומד מאחורי הפילוסופיה של כל שיטה ושיטה. כאשר פונים לרופא בגלל דלקת הסיבה מבחינתו לדלקת יכולה להיות וירוס או חיידק. אצלנו, הסיבה לדלקת יכולה להיות חווית כאב, צער, אובדן, ואפילו מעבר דירה. לא ניתן לדעת מהי הסיבה, לא ניתן להבין מהו הקלקול של האדם ללא הכרות אישית והבנה עמוקה. אין לנו נוסחה שאומרת כי עקצוץ בלשון מקורו ב... יכולות להיות 1003 סיבות. המטרה בפגישה עם המטפל להבין את חייו של האדם, לעשות את הקישורים וההקשרים הנכונים, ולהתאים לאדם את הטיפול המתאים לו ביותר בתקופת הזמן הזה. לעקצוץ בלשון, כמו כל מחלה אחרת יש קשר למחזור החודשי, למחלות עור, עיכול (ושאר האברים בגוף), וכמובן ולמצבו האמוציונלי והארנגטי של האדם. לגבי באיזו דרך לבחור, זאת הבחירה שלך ורק שלך. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

מוטימוט

New member
עקצוצים הלשון- חום פנימי

שלום רב בראיה הסינית, עקצוצים בלשון על פי רוב קשורים לחום פטוגני בלב. אין זה אומר שהלב לא בסדר, אלה רק בראיה הסינית. האם קצה הלשון אדומה? יש אפטות בלשון? נדודי שינה ? כל אהסימפטומים האלה מעידים על אותה בעיה. מה ניתן לעשות? דיקור סיני וצמחי מרפא עשויים לטפל בבעיתך בברכה מוטי

מוטימוט

New member
עקצוצים בלשון - חום פנימי

שלום רב בראיה הסינית, עקצוצים בלשון על פי רוב קשורים לחום פטוגני בלב. אין זה אומר שהלב לא בסדר, אלה רק בראיה הסינית. האם קצה הלשון אדומה? יש אפטות בלשון? נדודי שינה ? כל אהסימפטומים האלה מעידים על אותה בעיה. מה ניתן לעשות? דיקור סיני וצמחי מרפא עשויים לטפל בבעיתך בברכה מוטי

למעלה