עקצה אותי
!

עקצה אותי ../images/Emo55.gif!

הלכתי יחף בחוץ ליד עץ עם פרחים סגולים שמתפזרים על הארץ, והדבורים נכנסים לתוך הפרחים לקחת צוף... ת'אמת שמשנה שעבה חשבתי שאני יכול להיקץ. אתמול דרחתי על
(מסכנה) והעוקץ נכנס לכף הרגל שלי, אבל ישר הוצאתי אותו, הוא בקושי נכנס כי יש לי סולייה של פיל.. ישר מרחתי בעגבניה ובאמת לא כאב לי יותר... הבעיה היא שהכף רגל די נפוחה וגם ככה יש לי פלטפוס, אז ממש לא נוח לי!
מה אני יכול לעשות כדי שהנפיחות תרד
קרח לא עוזר... ולא! אני לא ישים נעליים! אני ימשיך ללכת יחף ואם תעקוץ אותי עוד הפעם דבורה אז אני אטפל בזה.. חוץ מזה, מגיע לי! אני דרכתי עלייה ואני צריך לשלם על זה!

באמת דבורה מסכנה,

לא די שדרכת עליה - היא נאלצה להתגונן ולעקוץ אותך
. בגללך יהיה לנו פחות דבש בשנה הבאה
אין מה לעשות הרבה נגד הנפיחות - אלא לשים את הרגל בקערת מים עם מלח (רצוי מלח גס) הידוע כסופח בצקת. למזלך אינך אלרגי לארס דבורה, (שאגב מבנהו דומה ביותר לארס נחש רק בכמות קטנה יותר) ותיזהר !!! כי אלרגיה כזו עלולה להתפתח. הרם את רגלך גבוה ואני מבטיחה שתוך יומיים אולי פחות - הנפיחות תרד. ו - המשך ללכת יחף. טוב לחוש את אדמת הארץ הנפלאה שלנו - גם אם זה עולה ביוקר. שבת ברוכה ומתוקה.

לא הבנתי משהו...

מה זאת אומרת ''להרים את הרגל גבוה''? אלרגי אני לא, עקצו אותי הרבה פעמים...ואיך אלרגיה יכולה להתפתח? אם יעקצו אותי עוד דבורים, אני אהיה חסין בסופו של דבר ,לא? עקיצה של דבורה זה מחיר זול בשביל ללכת יחף...יש דברים יותר נוראיים... שכחתי לציין, אני מת על דבורים, דבורים ועכבישים אלו החרקים היחידים שאני מסוגל לסבול... שבת ברכה ומתוקה גם לך!

יש כמה דברים שלא הבנתי...

איך להרים את הרגל? ואיך זה אמור לעזור? ו...אני יודע שאני לא אלרגי, עקצו אותי כבר דבורים בעבר (3 באותו יום,לחוד), הגוף שלי לא אמור להתחסן? שתיהיה גם לך שבת נפלאה!

הרמת הרגל..../images/Emo9.gif (אין אייקון של רגל?)

הכוונה היא במנוחה להרים את הרגל בתנוחה מוגבהת - על כרית, על מנת שהנוזלים שהצטברו באיזור הנעקץ (בצקת) יספגו ויתפזרו. יש לי חדשה מרעישה לברו: אלרגיה ניתן לפתח לאחר שנים של שימוש באותה תרופה, וכן לאחר הרבה העקצויות. כדאי להשמר. אגב: הידעתם: טיפול בדלקת פרקים? נעשה על ידי עקיצות מכוונות של דבורים????

ת'אמת ששמעתי על טיפול, לא ידעתי

איזה... אוף! אני לא יכול להיות אלרגי, אני רוצה להיות דבורן(כבר לא אומרים כברן בגלל האסוטיאציה) לאיזו תקופה בחיים... תודה על הכל ברבורה! שחר

גמני הייתי "דבורנית" ../images/Emo8.gif

וזו היתה תקופה מקסימה. למדתי אין סוף אודות חיי הכוורת, מוצרי כוורת ודבורים.

למעלה