עקמת

kshoval

New member
עקמת

שלום, אני בת 22 וסובלת מעקמת בת 50 מעלות. אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח אך לפני זה לנסות כל דבר אפשרי. חשבתי לעצמי,למה לא ניתן ליישר את הגב לבד,הרי אם מותחים כל דבר,החל מחוט עד לברזל מאסיבי משני צדדיו-הוא יתיישר. למה הדבר לא יעבוד על עמוד השדרה? חשבתי להתחיל לעשות מתיחות בצורה מאסיבית ורצינית בעזרת מכשיר כלשהו שאני אבנה בעזרת איש מקצוע. האנשים שהתייעצתי איתם (אורתופדים,כירופרקטים..) אמרו כי לא ניתן ליישר את עמוד השדרה בגיל כזה,טיפול כזה היה נכון לגילאים צעירים יותר... מה אם אשלב את הטיפול הזה בדיאטת דלת סיד כך שכל העצמות תהיינה רכות וכך יתגמשו יותר בקלות? מה אתם חושבים בכלל על הרעיון? יש סיכוי שזה יעבוד? האם יש טיפול הומאפתי כלשהו שיכול לעזור במקביל? תודה רבה, שובל.

עקמת בגב

שלום שובל, רציתי לשאול אותך האם העקמת נוצרה במהלך מחלה מסויימת בילדות? האם קיבלת טיפול כלשהוא כדוגמאת,פיזיוטרפ, אגב, מחיפוש עדיין שטחי בספרות ההומאופתית , נתקלתי במקרה של בת 16 הסובלת מעקמת שהשתפרה במהלך הטיפול.. אשמח לשמוע ממך פרטים נוספים נועה

kshoval

New member
העקמת לא נוצרה ממחלה,לא קיבלתי שום טיפול

כלשהו,רק במעקב כאשר בשנים האחרונות אין החמרה והעקמת נשארת באותן מעלות. המקרה של הילדה בת ה-16 השתפר רק בשל שימוש בהומיאופתיה ולא שום טיפול אחר? והוא השתפר לחלוטין? תודה!

עקמת

אני עדה לעקמת די קשה של אדם בן 38 המטופל בהומאופתיה זה כשש שנים , התישרה בכ 70% במשך הזמן הזה. וגם דברים אחרים "שהתישרו" אצלו בחיים, כמו התמקצעות ועצמאות, עם כל המשתמע מכך ליחסים עם הקרובים לו במשפחתו ובחברה. שווה לנסות הומאופתיה. - - - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון הומיאופתית קלאסית לעורר את המרפא שבתוכך 050-9006464

kshoval

New member
וואו.נשמע יותר מידיי טוב!

האם תוכלי לפרט יותר על המקרה? כמה מעלות היו לו? הוא שילב עוד שיטות טיפול בנוסף להומיאופתיה?

עקמת

להומיאופתיה יכולות ריפוי שלעיתים קשה הגיונית לתפוס כיצד הם מתאפשרות, שמחתי לשמוע על השיפור שההומיאופתית הניה סימון דיווחה עליו. אני אבדוק המקרה של הבחורה ומקרים אחרים בספרות ואדווח נועה

kshoval

New member
תודה,מחכה בקוצר רוח לעוד פרטים על האיש

ששיפר את העקמת שלו מהניה...

נשמע יותר מדי טוב

אני מכירה את האיש, ורואה אותו לעתים קרובות בכל שלבים. הוא לא מטופל שלי, אינני יודעת בדיוק את הפרטים המספריים של העקמת, אבל זו היתה ניכרת ביותר ועכשיו היא ממש מינורית. וכאמור ההתקדמות האישית שלו בחיים היא משמעותית ביותר לזקיפות הקומה שלו. התופעה הזו קורית באופן תדיר בהומאופתיה קלאסית, כאשר הטיפול מתאים. נלווה משמעותי לשיפור הפיזי הוא השיפור במצב הרוח, בראיה של האדם את עצמו מול החיים ומול החברה. תלוי במהות הבעיה, עקמת זו בעיה כרונית, זה תהליך של שנים ואני יכולה להגיד שאצל אותו אדם השינוי המשמעותי קרה מיד. אך הוא ניכר יותר בכל המובנים בשנתיים האחרונות. ג'ורג' ויטולקאס George Vithoulkas הומאופת מפורסם, התחיל בלימודי ההומאופתיה שלו לאחר שבעיות בעמוד השדרה שלו הסתדרו, בגילאי העשרים המוקדמים. גם לו הציעו ניתוח כאשר והוא רצה לדעת מה הסיכונים, לא רצה להסתכן. כיום הוא כבן שבעים וחמש והוא קל תנועה ובריא ועסוק מאד (כתב כשלושים ספרים חשובים בהומאופתיה ומורה לרופאים רבים באקדמיה ביוון, וכן מטפל ברוב אנשי הממשל ביוון במשך שנים רבות). ויטולקאס זכה בפרס נובל אלטרנטיבי בשוודיה בשנת 95 . אפשר לראות את הוידיאו של טקס הזכיה באתר שלו. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון הומאופתית קלאסית עורר את המרפא שבך 050-9006464

יותר מדי טוב

אגב הבעיה של ויטולקאס החלה כאשר היה בן 10 בימי מלחמת העולם השניה. ועברה כאמור בשנות העשרים המוקדמות שלו אחרי שסיים את לימודיו ועבד כמהנדס אזרחי בד. אפריקה נתגלתה לו ההומאופתיה שלא הפסיק ללמוד אותה מאז ועד היום. הוא כבר בן שמונים למעשה, טעיתי. - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון הומאופתית קלאסית לעורר את המרפא שבך

טיפול בפריצת דיסק לפני ניתוח ומניעתו

ניתן לקרוא את מה שכתב מטופל כמכתב אלי לאחר הטיפול: אני בן 36, מאז שהייתי בטיפול אצל נועה , חיי השתנו. מבחינה פיזית, היו לי כאבי גב חזקים . היתה לי פריצת דיסק גדולה בחוליה L561 והרופא אמר לי שאצטרך ניתוח בקרוב. כשהגעתי לנועה, זכור לי, שאפילו להרים את התיק הקטן שלי היה קשה. אפילו ללכת היה קשה ביותר. מבחינה פסיכולוגית הרגשתי מאוד מתוסכל ומבולבל , היה קושי בקבלת החלטות, הייתי מרוחק מאוד מהרגשות שלי ומרצונתי. חודש וחצי אחרי הטיפול שקבלתי, כאבי הגב שלי נעלמו!!! והשיפור הזה הולך וגדל , והיום אני הולך נורמלי. אחרי כמעט שישה חודשים של טיפול אני מסוגל לזוז לגמרי בחופשיות, אני מסוגל לאהוב את עצמי יותר , לקחת החלטות בקלות יותר , להיות בקשר עם הרגשות שלי. בצילום שנעשה בהמשך אין זכר לפריצת הדיסק שבגינה הגעתי לטיפול! תודה נועה , עזרת לי לחזור הביתה לעצמי. Giordana" <[email protected]>,

למעלה