עקיצה בשישים שניות.

libi k

New member
עקיצה בשישים שניות.

חשבתי לראות.....זה שווה בכלל?

Chot

New member
לא

אין מספיק אנג´לינה ג´ולי, ואין מספיק מכוניות. אני באמת חשבתי שכל הסרט אני אראה מכונות פח נוצצות ומהירות- אבלאאאאא... משומה היו חייבים להראות לי את השוטרים הארורים קונסטנטלי. סרט די משעמם.

IC4

New member
באמת לא!

אני מסכים עם מה שנאמר אין מספיק אנג´לינה ג´ולי, הייתי מצפה שיראו אותה קצת יותר מאולי שלוש דקות בסרט :) אבל זה לא הסיבה לא לראות את הסרט הסיבה היא שזה סרט ממש מיותר וחסר טעם ובגלל זה נראה לי ג´רי ברוקהימר נתן לניקולאס קייג´ 20 מיליון עליו עדיף פשוט לראות את קון אייר או הפריצה לאלקטרז שוב

חולוני

New member
הסרט עצמו די גרוע

אבל אפשר לראות רק כדי לבהות באנג´לינה ג´ולי המדהימה. לי זה מספיק. העלילה עצמה סתמית.

Chot

New member
איך דה פאק

אפשר לבהות? היא בקושי מופיעה!!

חולוני

New member
יש משהו בזה..

אבל בפעמים שהיא כן מופיעה היא פשוט מדהימה..אז זה שווה. הנה תמונה שלה מהסרט ( אז היה לה בלונד..).

חולוני

New member
אמת.

ד"א הכינוי שלך הוא על שמה ? כי אם כן, שכחת את ה ´ - כי רושמים אנג´לינה ולא אנגלינה.

אנגלינה

New member
כן על שמה

הבעיה זה כשהתחלתי לכתוב בתפוז הייתה לי מקלדת משנות ה60 ניראה לי והכפתור הזה היה שבור אז כתבתי בלי ועכשיו חבל לשנותץ כי זה כבר ככה מכירים אותי וגם הסיסמה וכל זה אנגלינה

leeloo

New member
סתם סרט ../images/Emo31.gif

כל הרעיון של העקיצה בישישם שניות בכלל לא מיושם! יש להם את כ-ל הלילה לקחת את כל המכוניות, ואין להם אזה מן סטופר שמודד להם דקה.... סתם שטויות... ובכלל כל הרעיון של הסרט "בוא ניראה כמה מכוניות נצליח לגנוב" ואז גם הקטע הדרמטי הדבילי שהכניסו "ניקולס קייג vs. המכונית שגרמה לו בפעם הקודמת להיתפס".... אולי לראות סתם כשמשעמם....

*ויקי*

New member
שמעתי שזה סרט.....

ממש לא משהו! אבל אנג´לינה ג´ולי משחקת שם... שלך, ויקי

למעלה