עקיפת אקדח הלייזר

אלי פלס

New member
עקיפת אקדח הלייזר

לא יודע עד כמה זה מעניין אתכם אבל ראיתי את זה בפורום אחר ומאוד התלהבתי מהרעיון אז...: "היום נסעתי ליום התייצבות למילואים בבאר שבע. בשעה 2 עזבתי את משרדי ,הנעתי ויצאתי מתל אביב.אני לא יודע אים זה מקרה או מזל רע, אבל כבר פעמיים נתפסתי עיי משטרה בדרך לבאר שבע בדרך למילואים,, בפעם האחרונה זה היה עיי אקדח הלייזר המפורסם באזור מושב אחוזם אחרי קריית גת.כמובן שלא הודתי,ועל המשפט עוד נדבר.פתאום עלה לי רעיון בראש שסותר את עקרון הפעולה של מד הלייזר, והוא שאים 2 כלי רכב נוסעים במקביל לצורך עקיפה וחבר עוקף חבר ומתחלפים או במדורג חצי מגמה מאחורה בצורה חופפת משהו מול השוטר המבצע את המדידה ,הוא לא יכול לבצע מדידה והמכשיר מראה לו טעות.מכיוון שכל עם ישראל חברים ובעיקר בדרום הרחוק, החלטתי לפתח את תורת הלחימה הנל ולהפיצה, כך שמהיום כל עם ישראל ידאג לנסוע בזוגות מקבילים כשאפשר ,או מדורגים כשאפשר ,ולמעשה החל ממחר יכולה המשטרה לשלוח את כל מכשירי הלייזר שלה -הממלז למזבלת חיריה כי המכשירים יראו שגיאת מדידה. כשעצרתי ברמזור של צומת קסטינה, עצרה לידי מרצדס לבנה של איזה עבדאי מהדרום פתחתי את החלון, והסברתי לו את תורת הלחימה שמעתה אנחנו נוסעים בצורה מדורגת עד באר שבע ,כך שאי אפשר יהיה לתפוס אותנו עיי מכשיר הלייזר הוא ישר התגייס למשימה. בצומת פלוגות צירפתי עוד אחד שנראה לי כמו איזה דוס מהדרום שברח מישיבה-ואים אני מעליל אני מצטער ולסיום ראיתי רכב עים בחורה, ועל האוטו פתק עים שלט למכירה, הרמתי לה טלפון ואמרתי לה שאני לא בעניין של האוטו אל של מד המהירות, היא אמרה לי שהיא כבר נתפסה פעם אחת בצומת אחוזם, והיא סטודנטית לפילוסופיה באוניברסיטת באר שבע ושאלה אותי אים אפשר לצרף את חברתה שנמצאת אוטו מאחוריה השבתי לה בחיוב ונתתי לשהיהן מיקום בכח. הסברתי לה את העקרון של שיטת הנסיעה בדרוג בחצי מגמה, כשיש איזה חפיפה בין הרכבים ככה שאי אפשר יהיה לתפוס אחד מאיתנו.סידרתי את כל הכח במבנה דלתא מדורג ונסענו לחצות את צומת אחוזם.סמל ראשון אפוטה שוטר משטרת התנועה של באר שבע כיוון את הממלז לכיוןן הגבעה החולשת על צמת אחוזם ,כשלפתע הופיע כל כח הדלתא פרוש למולו על הגבעה. מכשיר הממלז החל לצפצף והראה את המס 12 כלומר שגיאת מדידה, יותר מדי מטרות בתוך הקרן. ראיתי את היאוש בעיניו כשראה את קורבנותיו חולפים בלי יכולת לעשות דבר. באותו רגע הרגשתי כמו טייס חיל אוייר שהוביל מבנה לאסואן ,ותקף את היעד בהצלחה.כולם היו מרוצים מהרעיון שנולד כבר בטירונות שאים כולם סוחבים את האלונקה לכולם יותר קל. זאת היתה נקמתי על הדוח שניתן לי שלא בצדק.אין דבר יותר קל מאשר לנסוע בזוגות, וגם מכירים אנשים חדשים .לא צריך יותר מעשרים שניות כדי שרכב מאחוריך יגיע אליך, ותסביר לו את הרעיון אפילו אפשר להתחיל להסביר בתנועות ידיים אנשים מבינים די מהר. להפתעתי האנשים בארץ סופר פתוחים ,וסופר ידיותיים ,,מה גם שכל מי שקיבל דוח ישמח לשתף פעולה, ואין מי שקיבל דוח ,וסיבה שנייה 20 שניות המתנה לבן זוג שוות 750 שח-אים כל אחד מאיתנו יספר לחביריו על שיטת הזוגות. תוך זמן קצר תצטרך המשטרה באמת לאכוף את החוק ולתפוס את העבריינים האמיתים ,ולהפסיק להסתפק בכסף קל על חשבון הפראיירים-שלא מכירים את מקום המלכודות ונופלים לתוכן עים מחיר הסולם 750 שח" את הציור שאני מוסיף צייר מישהו אחר באותו מקום. הציורים הראשונים מסבירים את מה שכתוב כאן והציור השלישי (מכונית מאחורי מכונית), מסביר "התעלקות" על נהג מהיר אחר. הטעויות במה שכתוב בין המרכאות - לא שלי.

rodas

New member
אקדח הלייזר

ואני חושב כי מה שאתה כותב הוא בחזקת הסטה לעבירה. מה יקרה אם תיסע מת"א לב"ש לפי החוק, תפסיד 10 דקות מהחיים. לדעתי עדיף להפסיד 10 דקות, להרוויח 750 ש"ח, להרוויח נקודות, להרוויח את החיים, לי יש משפחה ובאמת אם אתה רוצה לרוץ בכביש תודיע כאן בפורום את מסלולך כדי שאני יסע בדרך אחרת, לא רוצה שהמשפחה שלי תהיה עצובה בגללך. גיל נ.ב.-- מנהל הפורום, אני לא מבין איך אתה לא מוחק הודעות מסיטות כאלו. לדעתי אין להם מקום בפורום מכובד.

-רוני-

New member
מחיקת ההודעה לא תשנה דבר

מי שרץ בכבישים ימשיך ואם ראיתה אף אחד לא ענה על פי שזו הודעה מלפני כמה ימים, מה עוד שזה לא נכון ואין דרך לחמוק מאקדח הליזר רק לינהוג במהירות המותרת, לכן לא התיחסנו להודעה כלל.

rodas

New member
תחשוב

רוני, תחשוב רק על הלגיטימציה שלוקחים לעצמם חברה צעירים, בלי לפגוע ברגשות, ומה קורה אחר כך על הכבישים. בכבוד גיל

-רוני-

New member
גיל שהחברה האילו משלמים את

הקנס (אין לי מושג כמה) בטוח שהם מרגישים זאת בכיס ומה אתה חושב שניתן להערים על המשטרה, אולי אם יהיו יותר שוטרים בכבישים יהיו פחות חכמים שכאילו, ואולי אז המיסים על הנהגים ירדו

למעלה