עקומות גדילה של WHO

עקומות גדילה של WHO

שלום לכולן, אני מחפשת עקומות גדילה של ארגון הבריאות העולמי (WHO) לבנים יונקים מעל גיל חצי שנה. העקומה שברשותי היא רק ליונקים עד גיל חצי שנה. משהי יכולה לעזור?

אפרת_ח

New member
בבקשה

http://www.who.int/childgrowth/standards/en/ טיפ אקסל: טבלאות הנתונים שעליהן מתבססות העקומות ניתנות להורדה גם כקובץ טקסט, דרך הקישורים תחת indicators, וצריך לבחור באופציית percentiles המתאימה למין מבין ה-Tables. את קובץ הטקסט ניתן לייבא לתוך גיליון אקסל ולהוסיף את נתוני התינוק בגרף "מקצועי".מצרפת דוגמה של התינוק שלי (לגיל עד שנה וחצי)

cv

New member
שאלת אקסל למשתמשות בוקבץ...

בגליון של "פצפוץ" את נתון "גיל בחודשים" אתן מכניסות כל פעם ידנית או שיש לכן נוסחא שמגדירה את המועד הראשון כגיל 0 ואח"כ גיל בחודשים הוא נגזרת אוטו' של התאריך המוזן.... מקווה שהשאלה שלי יצאה ברור

אפרת_ח

New member
אני לא משתמשת מספיק מתוחכמת

אז הזנתי את הגיל ידנית. באופן אוטומטי פעולת חיסור נותנת את הגיל בימים, אבל אני לא יודעת להפוך לחודשים קלנדריים, ואם אני אחלק נגיד קבוע ל-30.5 יטריד אותי חודש פברואר למרות שאין לזה שום חשיבות.

אפרת_ח

New member
בא לי רעיון יותר טוב

בעקומת הגיל, לעשות את הימים כפול 12 לחלק ל-365 ואז לעגל. זה יהיה לגמרי מדוייק.

cv

New member
נכון, אבל מי יעשה חישוב כמה ימים

כבר עברו?
זה מה שחיפשתי, נוסחא שתמנה ימים קלנדרית....

אפרת_ח

New member
זה מה שהסברתי

תסתכלי עדכנתי את טור החודשים. עכשיו זה מעודכן 100% עד 29 בפברואר 2008, ועל חוסר הדיוק של יום אחד בארבע שנים נתגבר. בושה, כמה פעמים שהעקומות הבלתי-מספיקות שלנו מופיעות כאן. מקווה לשיפור מהיר בעזרת הפריפל

למעלה