עקב רגל שמאל

עקב רגל שמאל

שלום לכולם מי יכול לעזור לי בבקשה אדם בן 55 חולה סכרת ועם רגליים מלאות במים יש לו בעקב כמעין בלוטות כאלה ממש ממש בעקב מאחורה כמו פצעים אבל (ללא מוגלה ממש ) ממש בלוטות כאלה. ומה אפשר לעשות בטיפול כתוספת להוצאת הנוזלים מהרגליים ? תודה

2blikeangel

New member
שלום רונה- שאלות להבהיר

1. מה הכוונה רגליים מלאות מים? בצקת? או שעור הרגל שלו מתקלף ומיימי למגע? בהנחה שזה בצקת ונפיחות- תעבדי בתנועות עיסוי מבחוץ פנימה כלומר להחזיר נוזלים לעבר השוק כדי שיחזור לגוף. בסכרת- זרימת דם לקוייה והדם מתקשה להזרים נוזלים כנגד כוח הכובד והנוזלים לכן מצטברים למטה ברגל. 2. לגבי הבלוטות או הבליטות- זה מעל פני העור או מתחת לפני העור? אם זה מתחת לעור הרגל אז תבדקי אם את יכול לעבוד בעיסוי על המקום ולא כואב לו. אם זה מעל פני העור- האם זה יכול להתפוצץ או מה? מה הרופא אמר שזה? האם יש לו טחורים/ בעיות בגב תחתון? או אולי נעליים לא נוחות? ענת

csh018

New member
סיבוכי סכרת

שלום רונה, אני הייתי מחלק את הטיפול ל-2. 1.טיפול בסכרת. 2.טיפול בסיבוכי סכרת. טיפול בסכרת זה כמו שלמדת לטפל בסימפטום. לגבי הסיבוך שאת מתארת יש איספיקה של הכליות/לב צריך לברר. הטיפול הוא עיסוי לימפטי, לגבי הפצעים הזרמת דם מוגברת לכל פצע. בהיבט ההוליסטי לחפש מה קרה לפני ההתפרצות? טראומה מהו שפגע בשמחת החיים לתת לעשות וינטלאציה של הארוע לעזור לשקם את הארוע גם בטיפול וחיזוק אברים ( לב, כליות,סולאר). אפשר לראות גם מנקודה שמים פלשו לאדמה והמשמעות. בהצלחה שלומי

harduf9

New member
נסיון מצער

בתחילת דרכי כרפלקסולוג היגע אלי אדם סוכרתי עם בעיות דומות בכפות הרגליים. לצערי מצב זרימת הדם אצלו כבר היה גרוע מאוד. יתכן שגרוע יותר מהמצב שתיארת פה. בכל אופן לא הצלחתי לשפר אצלו כלום. לצערי הרב שנה + אחרי הפסקת הטיפול נאלצו לכרות אחת מרגליו וכעבור תקופה קצרה גם את השנייה. בחולי סוכרת חייבים לשלב טיפול תזונתי (מה שדי מסובך) וחשוב יותר טיפול בתוספי תזונה. מאז שלמדתי להשתמש בשני כלים אלו, טיפלתי בהרבה סוכרתיים וכולם עומדים על רגליהם. בטיפול נכון ניתן לשפר את זרימת הדם, למנוע ולהפחית הרבה מתופעות לוואי של המחלה. אם אינך בקיאה בטיפול התזונתי ותוספים. הפני אותו למטפל נוסף (ולא לדיאטנית) שכן מתמצא בתחום. בתקווה שתצליחי להשאירו עם רגליו ואור עייניו. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה