עקב השביתה...

עקב השביתה...

עקב השביתה אני נשאר לישון עד מאוחר ומרוב השיעמום אני בודק את הפורום לעיתים תכופות, תכופות מדי, טוב אני עובר, רואה, מדפדף, פה שם-שם פה(שמפו חח-חלק מהשעמום נוצרות בדיחות כאלה) טוב אני רואה למעלה שיש כל מיני דברים של עמיר כמו הראיון עם גדי סוקניק,דיסק זהב ל"ניצחת איתי הכל" ועוד ועוד ועוד טוב אני רואה שעמיר הנכבד התארח כאן בפורום לפני כמה שנים( הייתי אז בפורום אבל משום מה הפסדתי) טוב אני קורא את מה ששאלתם ואת מה שהוא ענה. בקיצור ולעינין,בקיצור ולעניין הייתה איזה ילדה בת 14 ששאלה אם יצא DVD בקרוב? מאז הילדה גדלה ובעצם היא כבר לא ילדה היא בת 17 עוד מעט 18 אם אני לא טועה ועכשיו לתשובה של עמיר. עמיר, עמיר הנכבד אמר, אנחנו חושבים על משו וכנראה יצא בקרוב. מאז עברו שלוש שנים וכמישהו שאל אותו מה עם איזה DVD הוא צחק........ סתם לידיעה כללית הילדה הזאת עדיין כאן.. בקיצור סתם רציתי לכתוב ולהזכיר וגם על הדרך להעביר כמה דקות.

Aviu

New member
מה שיש לעשות בנושא...

זה פשוט להגיע לירושלים, להצטרף לתלמידים ולמורים ששובתים, וככה אולי המורים ינצחו במלחמה שלהם, ואז אתה תחזור לבית ספר - תהיה לך תעסוקה, ותפסיק לשגע אותנו...

odery

New member
אני משוכנעת שאם יחתם כבר הסכם

המורה שלך תסכים שתביא את כסא המחשב מהבית.

ספיר 2

New member
../images/Emo9.gifהילדה הזו זו אני ../images/Emo9.gif

כן באמת אני כבר לא ילדה.. איזו נוסטלגיה.. ויוגב אני בת 17 וחצי :)

פזית 1

New member
אפשר לומר ששירי ילדותך היו שיריו של עמיר...

ועל זה נסכים ונאמר שאכן גדלת לתפארת

אני אומר לכם צריך להראות

לעמיר את מה שהוא רשם ואז אולי ניהנה מאיזה דיסק... מה אומרים?

וואלה..רעיון יפה..כנסו בבקשה..תגיבו...

אני גם חושב שצריך להוציא דיסק סינגל של שיר הוודקה.... מה את חושבים?

אנונמני

New member
צריך שזה יקרה.ויפה שעה אחת קודם ../images/Emo13.gif

לא ייתכן שלא נזכה לשמוע את השיר עוד כאילו לא היה. אם אפשר אז גם ביצוע של דוד מלכי יתקבל בברכה.(טוב,לפחות את השיר הזה יש פה לכמה בזכות שמעון טבעול)

odery

New member
נראלי שזה היה ברייטינג

היה 5 שאלות עם עמיר בניון ושאלו אותו(לפני חודשיים) שם נדמה לי שהוא אמר שיש רצון כזה ויש עוד מלא דברים שהוא רוצה לעשות ושהוא מקווה להספיק להגשים את כל הדברים האלה(ונראלי גם שהוא סייג ואמר שהוא מעדיף להשקיע ביצירה חדשה) זהו,די עם הנראלי הזה.

עמיר20

New member
גם אני קראתי את זה שעמיר התארח כאן בפורום

חבל שלא שאלתי אותו כמה שאלות יש לי הרבה....

למעלה