עקבים...

Kingdom Road

New member
עקבים...

זה לא רק נעלים,לפחות לא בישבילי... האשה אומרת נעול,וצריך להשתחרר, העורך דין אומר,עזוב למקום אחר, ככה או ככה, עקשן,ומודה, עקבים בשבילי זה הרבה הרבה יותר. זה ההצדקה למשכורת שונה,ולסיבה למה זה שרק במאה האחרונה קיבלה האשה זכות הצבעה. אבל יותר מהכל זו ההוכחה,שאף גבר לא יכול לעשות מה שאשה עושה לעצמה. זה, ועוד הרבה הרבה. עקבים, זה לא רק קרסולים נפוחים... אז הספור הולך ככה, ותשפטו כבר לעצמיכם. אלרגי אני לעקבים.לרעיון שמאחוריהם,לרעש שהם מיצרים,ולצעידת הברווז שגורמים הם לנשים. אבל יותר מהכל סולד מהרעיון שאשה שרוצה להרשים אותי בראיון עבודה,שופכת דלי צבע על הפנים ונועלת היא עקבים...אחרי שבוע של כאב ראש הוספתי למודעת הדרושים בתרגום מאנגלית "אין צורך לצבוע הפנים,ואנא אנא אנא,בלי עקבים" תוך שעתיים אימו עלי בחמש תביעות משפטיות במידה ולא אשנה את נוסח ההודעה, ואני, עקשן שכמותי התעלמתי עד כה... האישה אומרת עזוב,ננעל אתה על המיותר העורך דין אומר, רד מהעץ,תציל את העולם מחר... ואני...מהרהר, מה זה שאעשה...

מצוטטת

New member
בסדר בסדר

אני כאן
אז ללא עקבים בלי lipstic ..... אז? נוריד לגמריי גם ת'סרפן
זה מה ת'רוצה........?? אני כאן כולי אפרכסת קשובה

Kingdom Road

New member
אני צריך....

שישים מילה לדקה בשלוש שפות יכולת לדבר לאוזנו של הקלינט האלף כאילו הוא הראשון והיחידי, וסבלנות לזיוני השכל שלי... אני רוצה... שזה יבוא בתוך בן אדם שמכבד את עצמו ואותי...

מצוטטת

New member
אתה יודע

כל זה {המעטפת} אין בו לפסול את האמור בתוכן סוֹבלנות וגמישות לא שכחנו נכון?

מצו..

תפתחי ת'מעטפת תזבירי לי מה הוא רוצה בדיוק????? המח שלי לא גמיש בשעה כזו...{אבל המקלדת כן :))}

מצוטטת

New member
אגב

יש{ולא מעט} הטוענים שחלק מאסטרטגיית השיווק {בכל תחום} הינו מצב הרוח והחיוניות של ה"מוכרן" ל'היות רפרזנט/טיבית ויכולת לייצור קשר/ב לעין , יכול יופי לנתב ולהועיל אבל ניראה לי, שכאן שנינו רואים זאת בזוויות מנוגדות

מצוטטת

New member
או לחילופין

עכב אכילס שיצרת לעצמך בוא נסה להקשיב לי אל בין ומעבר לאמירה שלך אה?

Kingdom Road

New member
מכיר את כל הטענות

מנהל את הוויכוח הזה כבר עשרים שנה ויותר... אין זה מאיר עלי או לחילופין מביר את אופיי, איננו מדברים על מטר ועשרים שרוצה קצת יותר או איזה אירוע מיוחד ובא לה להראות כמו ליצן, מדברים אנו על דורות שלמים שמוכנות להקריב את הברכים והקרסולים בשביל צעדה יום יומית עשרה סנטימטר מעל האדמה. לעקם לעצמן ובמודע את הרגלים עד שלא יכולות בכלל ללכת ישר. ובסוף לילל שזה בגלל הגבר שרק זה אותו מעניין.

מצוטטת

New member
רגע..........

איבדתי אותך....... איזו מישרה כאן עולה על סדר היום
מצו' במחסור קופאין בשעות כאלו אז לאט לאט, אה?

Kingdom Road

New member
מערבבים אנו שמחה בשמחה...

אלף יש את דעתי הנחרצת על עקבים...מיקום באררכיה החברתית,ההשלכות שלהם על מיקום הנשים בעולם העסקים ובכלל, כאנשים בנגוד לצעצועים. אחר כך יש את שביל הברווזים,שזה הינו מסדרון של ריצפה מאבן בוהקת וקשיחה, שכל צעד אליה נשמע כמו ברק,וחבורה של צעירות שלא מסוגלות להדפיס שני מילים אבל מאמינות שהעקבים החדשים יעשו בשבילהן את העבודה.

מצוטטת

New member
תגיד לי.......

ככה בקלילות אתה מגיע עם כל כבודת האג'נדה הזו מבלי להעיף חצי עפעף על ה
ומבקש ממני עכשיו לפתוח צוהר מחשבתי על הדור שקם....... עסק מפוקפק לכל הדעות, האמת הדור של היום, ועדין יש שילוב של מעבר.... מעבר למילים, לגובה\ ולגיל

Kingdom Road

New member
האמת...לא ציפית בכלל

חשבתי תשאר היא ההודעה יתומה ואוכל בראש נקי להמשיך לי בעבודה. אין צורך להרגיש מחויבת,אשמח לחזור לי לאסוף הלינקים לאתר.

Kingdom Road

New member
חלילה להתפ לא נכון

אין זה אמצע הלילה אצלי,ועוד לא מעט שעות למסע. זה אותך ששיחרתי מתוך נימוס,לא בריחה לחדר חשוך. במידה והשינה פרחה,בהחלט מוכן להיות למשען...

מצוטטת

New member
פעם זה היה אחרת

ושוב~מחייכת~ זה הגיל העייפות והסיכרון אולי מסע בין כוכבים היה לו פם צליל שונה , אולם מעולם לא היה בו משען.....מקסימום כרית נוצות לריחוף......... אולי עוד פעם
אנחנו ניפגש
תו| בסיבוב הבא.......לילה טוב

למעלה