"עצת נפש"

smaak

New member
"עצת נפש"

כתבה שיצא לי לראות עכשיו, העוסקת בארגון שנושא את השם שבכותרת. הארגון מצהיר כי מטרתו היא מתן עזרה ב"ריפוי מהומוסקסואליות"- לבני האוכלוסייה הדתית בישראל. מצד שני- כל נסיון לשוחח או לקבל מידע מראשי הארגון עצמם- כמובן נתקל בחומה בצורה. כתבה מעניינת, וכמה שהיא מעניינת, מדהים אותי לראות שבישראל של שנת 2009 מתייחסים כך להומוסקסואלים. http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2009-5139645099b70210/Article-79b3cd8623c7021006.htm

ro99

New member
אולי מדהים לך

אבל לצערי אלו מאיתנו שכן מעורים בנושא מכירים היטב את האתר הנ"ל ואת התנועה הגדולה "לרפא" הומוסקסואליות שזוכה למעמד מכובד ותמיכה רשמית בישראל, בניגוד למדינות מתקדמות שבהן יש לתנועות דומות מעמד שולי וחוסר הכרה רשמית מוחלטת, שלא לדבר על הוצאת אנשים שעדיין תומכים בכך מכל אירגון מקצועי של בריאות הנפש. ברוכה הבאה למציאות הישראלית: ישראל מדינה מפגרת, פרימיטיבית ושונאת להט"ב, למרות כל המאמצים של מיעוט עם הראש באדמה שמנסה לשכנע (את עצמם בעיקר...) שהמציאות אחרת. אפילו "חקיקה" כביכול מתקדמת נעשית רק כתוצאה מגזרי דין בבתי משפט שעוסקים במקרים ספציפים/אינדיבידואלים ולא מחקיקה יזומה ע"י הכנסת. למרות שטיפולי הסבה נוגדים את האתיקה של כל אירגוני בריאות הנפש הבינלאומים (בגלל שהם לא רק לא עושים את מה שהם מתיימרים לעשות אלא גם גורמים נזק עצום וסכנה למטפולים) ולכן אסורים, בישראל האירגונים המקבילים המקומיים וגם אוניברסיטאות (למשל בר אילן) מספקים להם במה ותומכים בהם ומפיצים את תורתם. מאז ומתמיד. התדמית הגאה-מתקדמת (שגם ככה רק מגיעה עד לפאתי תל אביב) היא השקר והאשלייה הכי גדולים שיש...

ro99

New member
ואם תקראי את התגובות לכתבה

דבר שאני בכוונה נמנעת לעשות כפי שאני נמנעת לשים את ראשי בביוב, אז תראי מה הרוב חושב... אפגניסטאן עם קעקועים ופירסינג - הבדלים אחרים אין.

bulllli

New member
יש שפע של ארגוני זוועה שכאלה

ולא רק לעניין הזה. הם נבלות שמנצלים אנשים חלשים ומסכנים. תמסרי להם שאלוהים לא תסלח להם על זה. ותודה על הקישור, ניסיתי לא לראות אבל התפתתי ועכשיו זה סתם עצוב. אולי תעשי לי גם איזה סנדוויץ' טוניסאי כזה ארוך מפתה ועבה?

DarlingAdam

New member
ובכדי לעודד,

שירו אם אתם גאים ושמחים. הפזמון מעודד. (הבתים פחות, אבל ממה שהבנתי הוא משנה אותן עם השנים, ואפשר להתעודד ממה שהשתנה)

למעלה