עצת מומחים - מהי?

עצת מומחים - מהי?

אהלן,

אני בסרט כבר הרבה זמן... יש לי אישה, אין דברים כאלה - מדהימה. בן אדם טוב, מקסים ועם נשמה טובה.
אין בנינו ריבים, כעסים צעקות - כל זה לא אצלינו. אנחנו 9 שנים יחד, נשואים שנתיים וגרים יחד מהשבוע הראשון.

אנחנו אנשים שונים מאוד, היא רגועה - אשת בית, לא הולכת לים (בגד ים -לא דתייה אבל צנועה) לא פאבים, - ילדה הכי טובה שיש... ואני ההפך הגמור - כל היום חברים מסתובב בתחביבים שלי (והם דורשים המון זמן...) וככה הסתדרנו כל השנים...

לאחרונה לא "שרפתי" שבתות כרגיל וזה איפשהו הנחית אצלי את זה שכשאנחנו יחד יותר מלישון בלילה במיטה - אין לנו מה לעשות יחד, ות'אמת כבר לא בא לי...

לא מזמן חזרנו מטיול בחול, גיליתי שם שאין לנו בהחלט מה לעשות יחד... אחנו יושבים במסעדה ושורר שקט... אני מחפש מסיבות והיא מוזיאונים, בא לי קרחנה, ים, ללכת לחברים יחד - והיא, כלום.

בעיה רצינית נוספת היא הסקס שלנו שאף פעם לא היה כזה יציב, יש לנו (לדעתי) סקס סבבה, בלי התנסויות וירידות וקרחנה, מסיונרית + כמה... כולם גומרים מרוצים לפחות פעמיים בסבב... יוצא לנו לשכב אחת לשבועיים שלושה זה מזה מתסכל, מבאס, למרות שאני הכי בעניין - היא לעולם לא תפתיע עם איזה בגד מעניין או סט תחרה כזה מדליק

לי ת'אמת כבר ירד לגמרי, אני אוהב אותה אבל כבר בא לי מה שבא לי, נמאס לי ללכת לבד לחברים, ללכת לבד לים, לעשות סקס פעם ב...

אנ מתוסכל מאוד מהמצב ולא יודע מה לעשות... לעזוב אותה? להשאר וחלילה להתחרט כשיהיו ילדים?

מה לעשות?

Aski7

New member
תשמע אחינו

אולי קודם תדבר איתה על זה? תשבו בסבבה, פתחו קלפים על השולחן ודברו.
אם היא באמת נשמה טובה היא תבין

לא הבנתי תחת איזה דמות כתבת את זה...

אבל תסבירי? אני כאן באמת לשמוע מה שיש ואם נשמע לך שאני מתנהג בילדותיות-נמקי הסבירי שאלי ואני ישמח לקרוא,להפנים ללמוד

שוחחנו על זה, אנחנו ממש חושבים על ה"ביחד" שלנו ברצינות... בלי אסאמאסים מגעילים, בלי פרצופים, מדברים על הכל...

בעניין הסקס- היא אומרת זו מי שאני, מה אני יעשה ילחץ ? לא...

Aski7

New member
תחת איזה דמות?

אולי כזאת שתכתוב "קרחנה וכזה.."ֿ
זה לא באמת משנה..כנראה שבאמת יש לך אישה א מינית..לא הפריע לך עד עכשיו כי היית עסוק..וחייתם יופי..מה הבעיה להמשיך?
מה גרם פתאום לפתוח את העיניים? איך לא ראית את זה לםני שהתחתנתם?
אולי היא מרוחקת כי אתה אף פעם לא איתה?
אולי היא כועסת ואתה כל הזמן עסוק בחברים ולא שם לב?
לא יודעת חביבי נשמע לי כאילו היית תלוש מהצמיאות עד היום

זה כוון למפלצת או ילדה

הוא לא שרשר טוב והוא התכוון לשאול האם היא כותבת מתוך דמות הילדה או מתוך דמות המפלצת.

סטנגה Joe

New member
לדבר איתה

תתקשר איתה.
תלבן איתה את העניין.
שמע מה לה יש לומר ואחרי כן רק תתחיל לחשוב מה עושים עם זה.

גארוטה

New member
חמוד אתה

הרי זה בדיוק מה שרצית וחיפשת באשה, שתהיה יפה ותשתוק, שתהיה אשת בית ותבשל/תכבס/תנקה אחריך
שתהיה צנועה, ילדה טובה שלא יוצאת לשום מקום, שמחה בחלקה ונותנת לך את החופש שאתה צריך
אז איך פתאום זה מפריע לך??

כשישבתם ביחד במסעדה ושרר שקט זה לא אומר שגם אתה לא דיברת? אולי גם לשבת איתך זה די משעמם?
אולי אם היית בא קצת לקראת והולך איתה למוזיאון היא היתה מצטרפת אליך לים ואז גם היה על מה לדבר
כי בתכלס מה כבר יש לדבר עם מי שכל מה שיש לו בראש זה קרחנות??

רוצה שהיא תסתובב עם סט תחרה מדליק? מה דעתך לקנות לה אחד כזה?
רוצה עניין? לך תקנה קצת "צעצועים"
רוצה לחרוג מהתנוחה המיסיונרית? תפוש אותה במטבח ותראה לה שהמטבח הוא לא רק לבישולים.

לי נראה שאתה סתם קשקשן, מלא תלונות כרימון ומשועמם.

מקבל הכל ומפנים אבל...

קלטתם אותי קיצוני מידי...
נו ברור שאני הולך איתה למוזיאונים, מטייל איתה ברגוע, אני לא דוחה שום פעילות שהיא מציעה שנלך יחד גם אם זה מעניין לי ת׳ת?.?!₪, אני איתה ברגוע סבבה הכל טוב.

סקס, היא לחלוטין לא הכתובת ל״תקנה ותפתיע״, חלילה לא להיות כאן מאצ׳ו אבל לפניה היו לי מופרעות שחורגות מגדר הנורמה-זה לא העניין...

יש בנינו הבדל עצום והוא ידוע מהיום שהכרנו. הכל מקובל על כולם-עובדה שהתחתנו באושר ושמחה...

הבעיה היא שנוצרה לנו תקופה שבה אנחנו יותר זמן יחד, אין לנו יותר מידי מה לעשות אחד עם השני, אנחנו רבים ומתווכחים על כל שטות, ות׳אמת - יכול להיות שכן, לי כבר בא שיצטרפו אלי קצת... לעשות הרבה דברים לבד זה באסה, מבטיח.

שורה תחתונה, יכול להיות שפשוט ירד לנו וזהו...

תודה לכולם על העצות

רבים ומתווכחים על כל שטות???

בפוסט הראשונה כתבת שאין אצלכם בכלל ריבים.....

בכל אופן, אני לא חושבת שאתה צריך להתבגר או שאתה משעמם. גם היא לא בהכריח משעממת. פשוט אין לכם מספיק תחומי עיניין משותפים.
למה שלא תנסו למצוא תחביב חדש שמושך את שניכם ויכניס לכם עניין משותף בחיים ובזוגיות?

למה היא לא באה איתך לחברים שלך?

יש ריבים ויש...ריבים

התכוונתי ובאמת שמגה פיגועם כמו שאני רואה בביתי חבריי - לנו אין.
אני משנה את הניסוח ל - בתקופה האחרונה הכל קטנוני יותר ;)

אני חושב - אתם עוזרים לי, באמת שאני אוהב אותה ובנוסף היא מאוד חשובה לי... אני לא יוותר ככה בשניה אם זה נראה ככה, אני פה כי אני נשאר ומנסה בשביל שנינו לא רק בשבילי...

מריוס זכריה

Member
מנהל
בהמשך לדבריי קודמיי

בוא נדבר על קרחנות.
האמת שאני שומע את המילה הזאת כבר שנים, אבל אף פעם לא הבנתי בדיוק מה הפירוש שלה. אז הלכתי לויקימילון והנה התוצאה:

קָרָחָנָה (גם: קָרָחָן)[עריכה]

[סלנג] בלגן, חוסר אחריות, אי־סדר: "מה הקרחן הזה! הגיע הזמן לעשות סדר בבלגן."
[סלנג] הנקודה בזמן, בה מבלה במסיבה (לרוב מסיבת טבע/Full moon וכד') מנתק עצמו מההווי היום-יומי ומתחבר להווי המסיבה: "מסיבת הטבע תתחיל באחת עשרה, באחת בלילה תתחיל הקרחנה." "אחי, זה השיר שמביא לי ת'קרחנה." "כולם בקרחנה לא רואים בעיניים."

מקור המילה: מערבית: كَرَخَانَة (כַּרַחָ'אנַה, "בית בושת" או "בית חרושת"), אליה הגיעה מטורקית: kerhane (גם: karhane, מבוטא care-khah-nay; "בית בושת"), אליה הגיעה מפרסית, בה המילה מורכבת משני יסודות: کَار (כָּאר), "עבודה" + خَانِه (חָ'אנֵה), "בית", כלומר: "מפעל".

---

אני חושב שיש לך בחורה מדהימה (וגם אתה חושב ככה).
אבל אין מה לעשות!!! אם אתה רוצה קרחנות, זה לא היא.
ואם זה מה שאתה רוצה, ובכל זאת תתחתן איתה, תמיט עליה ועליך אסון.

אז אם אתה רוצה להתפקח מהמסיבה ולהיכנס לשלב הבא בחיים, שלב של יציבות ומפשחה, יש לך מישהי מאוד מתאימה (לפחות על פניו).

אם אתה רוצה להמשיך במסיבה - אין לי שום מילת גנאי. זו זכותך, אלו הם חייך. שחרר אותה ואת עצמך לשלום.

הקרחניסט

כבר נשוי לבחורה המדהימה שנתיים.. ורוצה לחיות בלה-לה לנד לנצח.
מזל שהיא עם שתי רגליים על הקרקע

מריוס זכריה

Member
מנהל
אכן שכחתי (מעניין)

אלא שהוא כמובן נשוי ברבנות בלבד, לא בראש ולא בלב.
אולי באמת הגיע הזמן שיתחתן איתה לא רק בקרחנה של החתונה, אלא גם במהות העמוקה יותר של העניין.

(או שלא)

כבר לא כזה קשה לי...

אחרי יומיים אני בטוח, עד אחרון הרגעים אני עף על להשאר איתה.

לא יכול להשתנו, אבל יכול להתייחס אחרת ללא מעט דברים...

אני מנסה להבין מה ואיך לפתור בעיות, קשה לנו כי אנחנו באמת באמת לא רבים - רק מסכימים שהמצב הזה לא טוב לשנינו, לא פייר, ומבאס.

אז מה השתנה במהלך השנים? הרבה, כמו שנאמר פה - היא 2 רגליים לרצפה אני ב"קרחנה" ;) מה אני יעשה, זה מי שאני...

ננסה ללכת לטיפול או ייעוץ, אם חלילה נצטרך להפרד אז כנראה שאין ברירה... זה יהיה קשה ומבאס אבל אני לא יגרום לה צער וכאב ביודעין

עדכונים בהמשך... מקווה לא להכנס לפה הרבה (אל תכעסו) חחח

למעלה