עצת חכמים

Jozzie

New member
עצת חכמים ../images/Emo92.gif

ממש חבל לי שאני לא מצליחה להתמודד עם הסוגיה בעצמי, אך אם כבר יש כזה פורום מקסים ובראש טוב
קרב ובא יום הולדתו (20) של חברי האהוב. אנחנו ביחד 3 חודשים, כך שאני לא הכי יודעת מה הוא ירצה, אלא בעיקר מה הוא לא ירצה. לי יש מסורת ארוכה של להביא אותה במתנות מוצלחות (לחברות שלי וכו´) ואני ממש אתבאס אם אתפוס את המניאק מחליף את המתנה או תוחב אותה מאחורי הארון (טוב, תלוי מה זה יהיה). בגדים זה בעיה, דיסקים זה בעיה, שייט רומנטי מסביב לעולם גם בעיה אבל מסיבה אחרת (כסף). והבעיה העיקרית - שזה יהיה רומנטי אבל לא קיטשי, שמאלצי ופיכסי. יש מושיע?

jahnon

New member
רעיון שתמיד טוב שיש

אחד הרעיונות היותר מוצלחים שלי. תכיני לו דיסק (אם יש לך צורב ורמקול) או על קסטה (בשביל האוטו) של שירים כאשר בין השירים תקליטי קטעי קישור שלך או ברכות מכל החברים שלו. מתנה מושקעת שאומרת אני חושב/ת עליך (עלייך).

כמדומני שזו הפעם השלישית או הרביעית

שאנו נקראים לסוגיה הזאת. עצלנותי אינה מאפשרת לי למצוא את השרשורים הנ"ל, אך אולי אסכם ואומר שכל דבר שתכיני במו ידייך, במו ליבך, במו השקעתך, בטוחני שלא ייתחב בארון אחר כבוד. אולי מסיבה בה יתארחו כל חבריו הקרובים, בה כולם יחתמו על "אלבום גיל העשרים" שתכיני במו ידייך עם תמונות מילדותו ועד היום, כשחבריו מוסיפים אנקדוטות למכביר. ורעיון נוסף: פורום "שאלה קטנה" כמדומני יועל אולי להתאים יותר להגדרת שאלתך. אמנם אנו חוטאים בהברקות רגעיות מדי פעם בפעם, אך אנו עוסקים לא בבעיות גשמיות גרידא, אלא בבעיות רוחניות, צרות קיומיות, דילמות עצמיות ובין-אישיות. בכל מקרה, טוב עשית שפנית אלינו, לפחות אנו יודעים שיש עדיין רומנטיקה בעולם (רמז רמז, הסקר עדיין פעיל...).

למעלה