עצתכם בנושא כרטיס הJDATE שלי

NYC 5th

New member
עצתכם בנושא כרטיס הJDATE שלי

האם ישנה דרך לשנות את תוכן הפרופיל? אני לומד בניו יורק וכתוב לי בפרופיל שאני מניו יורק. הייתי צריך לכתוב מישראל? לדעתכם בנות שמחפשות באיזור ניו יורק רוצות רק אמריקאיים? יש אמריקאיות שמחפשות ישראלים? אם במשך ה3 שנים שנותרו לא אמצא מישהי מתאימה אוכל לשנות בפרופיל מישראל? מקווה שהבנתם את הדילמה שלי ולא עשיתי פה בלגאן

Vdrums

New member
כן אתה יכול לשנות מה שבא לך.

כנס לאתר ותשנה את הPERSONAL DETAILS. אין סיבה לשנות את המיקום שלך, אם אתה בניו ירק אז אתה לא מישראל. בכרטיס יש פרטים עליך ואחד מה ם זה איפה שגדלת, שם תרשום ישראל. תמיד יש ויש. כל בחורה רוצה משהו אחר. אם לא תמצא אתה יכול לשנות מה שאתה רוצה מאיפה שאתה רוצה.

Mירב

New member
../images/Emo45.gif רק תוספת אחת יש לי

שים לב שאתה יכול להיכנס לג'יידייט עם שתי אופציות: com. או co.il. בכל אחת מהן ייראה הפרופיל שלך שונה. אם אתה רוצה שבחורות ישראליות יפנו אליך, עדיף לך לשפצר את הפרופיל הישראלי אם אתה מכוונן בעיקר לאמריקאיות, שפצר את ה com. או שפשוט תדאג ששניהם יהיו מעודכנים. אגב, הכוונה היא רק למה שכתוב בחלקים בהם אתה רושם בעצמך סיפורים ("מי אני" את מי אני רוצה להכיר" וכדומה) התמונות, הגובה, משקל, אורך ורוחב
- מתעדכנים בשניהם אם אינני טועה. כמו-כן "מי צפה בפרופיל שלי" וכדומה - אתה תראה אותו דבר לא משנה באיזה אתר אתה נמצא

NYC 5th

New member
תודה! ועוד שאלה לא קשורה

הבחור הזה שאורז את המצרכים בסופרים...צריך לתת לו טיפים? פשוט שהלכתי לקניות פעם ומישהו ארז לי את המוצרים הלכתי והוא הסתכל עליי במין מבט כזה של "יא קמצן מנייאק". לא ידעתי מה לעשות אז המשכתי בדרכי :)

Mירב

New member
אני בחיים לא נתתי ולא ראיתי שנותנים

אבל כן אומרת תודה רבה יפה עם חיוך

Vdrums

New member
בקוסטקו הם נקראים BOXBOY

למי שלא ראה employee of the month... הפעם היחידה שנתתי טיפ זה היה שהבחור לקח לי את הקניות לאוטו.

יא עצלן..

אתה אשכרה אומר להם כן כשהם שואלים אותך אם אתה צריך עזרה לסחוב לרכב? אני לא מאמין...

Vdrums

New member
ממש לא.

זה היה קורה רק ב JONS ברסידה, הם בכלל לא שואלים ככה הם עובדים, הם אורזים, שמים עם העגלה ולוקחים אותה החוצה. הם כנראה רוצים את הטיפ מה לעשות? בכל מקרה כבר עברתי דירה מזמן אז אני סוחב את השקיות לבד.

יובית

New member
וזה בגלל ש.....

ככה הם היו בטוחים שהעגלה חוזרת בחזרה לחנות ולא באיזה חצר אחורית של בית שכן.

shannyqua25

New member
תומר

אתה מרסידה??? אם כן אנחנו שכנים... ובלי קשר תמיד שאני נכנסת לג'ונס אני מקבלת את התחושה שזה ממש סופר של מקסיקנים, כל השלטים שם בספרדית, המאפים הם של מקסיקנים, הקינוחים, המעדנייה, ה כ ל! לא יודעת זה נראה לי מעין וונס אבל של מקסיקנים...

Vdrums

New member
לא הייתי גר ברסידה

ותסלחי לי, לא רוצה לגור שם. הייתי גר בוודנלנד הילס ופשוט בג'ונס גם היה זול וגם יש זיתים מדהימים במעדניה. זה לא שהם סופר של מקסיקנים, זה פשוט רסידה נראית כמו מקסיקו...

למעלה