עצתכם בבקשה

עצתכם בבקשה

שלום ,אני לא חברה קבועה בפורום אלא קוראת סמויה מדיי פעם. אשמח מאוד לעצתכם ,לפני כמה חודשים פגשתי בחור מאוד נחמד כמובן שהוא מהקהילה והוא מקסים להפליא. הוא עובד בחנות מסויימת בקניון מסויים יצא לי להיות שם כמה פעמים ויצא לנו לשוחח הוא מאוד לבבי ופתוח וכיף לשוחח איתו . לפני שבוע הגעתי לאותה חנות ושוב נפגשנו ושוחחנו הרגשתי איתו כל כך נח שאחר כך היה לי קשה להתנתק מהמחשבה של חבר נפש כמוהו. אני לא דלוקה עליו או משהו בסגנון יש לי אהוב בלב שלא שם עליי מן הסתם.... חשבתי להציע לו חברות נפש פשוט ללכת אליו ולומר לו שאני רוצה שהוא יהיה החבר הטוב שלי ואני בתמורה אהיה הכותל שלו ככל שיחפץ (כמובן שהכל יאמר בצורה נורמלית יותר). בקיצור ועכשיו לעצתכם לומא או לשכוח? ללכת אליו ולומר לו את הדברים או לשכוח מהכל ולנסות למצוא חבר נפש מבין החברים הקיימים שלי? בבקשה אל תחשבו שאני לא נורמלית... תודה לכולכם

הצעה שלי

תדפיסי לו הצעת חברות על דף A4, תבקשי ממנו לחתום למטה ותביאי עורך-דין שייתן תוקף משפטי לכל העסק... :) ועכשיו ברצינות. את רוצה להיות חברה שלו? אז פשוט תהיי. הצהרות לא הופכות אנשים לחברים. אמרת שכיף לך להיות איתו ולשוחח איתו, אז פשוט תמשיכי לעשות איתו את כל הדברים שאת אוהבת, והזמן כבר יעשה את שלו... :) מקווה שעזרתי.

גם גולש

New member
אני לא בטוח שהצהרה יוצרת חברות נפש

כמו שאני רואה את זה, אין שום סיבה לשכוח מהעניין: אם את מעריכה אותו כל-כך, ונהנית להיות איתו כל-כך, אז למה לשכוח?! אבל גם לא חייבים להצהיר על איזו "חברות הכי טובה": זה לא בדיוק "טוב, בוא נהיה החברים הכי טובים". לוקח לידידות מהסוג הזה המון זמן להתפתח, ולאמון ברמה כזו המון זמן להווצר. למעשה, אם הוא עדיין לא מרגיש מספיק קרוב אלייך, ותציעי דבר מהסוג הזה, הוא אפילו עלול להרתע. לדעתי, אם את רוצה שהוא יהיה ידיד נפש, הדרך היא פשוט להכיר אותו יותר טוב, וגם לחשוף בפניו. לאט לאט, בצורה הדדית, כך שאף אחד מכם לא יפגע או יבהל מרמת החשיפה של השני, ו... לקוות שהידידות וההבנה ביניכם תתפתח בכיוון הזה. אם וכאשר הידידות תתפתח לרמה כזו של ידידות, לא בטוח שיהיה צריך לומר משהו כלל

קאליברי

New member
איזה כייף לו...

מה פתאום לשכוח ממנו, כל עוד מדובר כאן בחברות נפש ניתן רק לעודד את זה, זה מאוד נחמד שהתידדתם. חח אהבתי ת'קטע שרשמת "חשבתי להציע לו חברות נפש". לדעתי את פשוט צריכה להגיד לו שאת נורא שמחה שנפגשתם ושכייף לך להיות בחברתו. אפשר לאהוב מישהו גם בלי להתאהב בו, וזה מה שצריך לקרות ביניכם, אחרי הכל זה עלול לבלבל את שניכם אילו זה יתפתח גם למשהו רומנטי. בקיצור ולעניין- לדבר איתו, ולהגיד לו שמאוד היית רוצה שתהיו חברים טובים ושהוא יכול לפתוח את ליבו בפנייך, ואת כבר בטח תוכלי להפתח בפנייו, אני בטוח שהוא ישמח לקבל עוד ידידה טובה/חברה. בהצלחה. קבלי פרגון ממני.
וכמובן ברוכה הבאה לכאן.
אלי.

למעלה