עצרת רבין

ריאליסט

New member
סליחה-תיקון טעות,

רוב החכ"ם בסיעתך הם אנשי שמאל מדני,ובהם שניים שתמכו ביוזמת ז'נבה,שהיא השקפת העולם של מר"ץ. לא צריך לבדוק-הם פשוט אומרים זאת.

בהחלט יכולה

אם העצרת מוותרת מראש על כל מי שלא תומך פוליטית במחנה של רבין, היא רק מוסיפה לקרע בעם ולא מאחה אותו. אין כמובן סיבה להסתיר את היותו של רבין איש שמאל, אך אין הכרח לשים דגש דווקא על הנושאים השנויים במחלוקת. במקום זאת יש להעלות על נס את ימי הפלמ"ח של רבין, את היותו רמטכ"ל ששת הימים, את תכונותיו כאדם פרטי, ואת ההתנגדות העקרונית לאלימות פוליטית, התנגדות שכל פוליטיקאי מאפי איתם ועד זהבה גלאון שותף לה.

בני ברק

New member
האם נציג ש"ס צפוי לנאום הערב?

רבין ז"ל נירצח בידי יהודי יוצאי יחידה בצבא, אני לא מבין למה בכלל נציגי כל המפלגות צריכים להיות מיוצגות בעצרת? יש טכס ממלכתי והוא מטעם המדינה, כל השאר זה עצרות פרטיות של אירגונים שונים,

פעם ראשונה שאני מסכים איתך

למרות הכבוד שאני רוכש שלך ברמה האישית אני לא מסכים עם 99 אחוז מדעותיך. אך הפעם אני נאלץ להסכים.

בני ברק

New member
../images/Emo45.gif

הכבוד הוא הדדי,אני מעריך ומוקיר אותך מבחינת האישיות שלך, אבל דיעותנו אכן שונות בתכלית.

ריאליסט

New member
ראשית מר גרשון,

אם שרת המשפטים הגברת ציפי לבני-שאינה חשודה בתמיכה בדעותיו של רבין,נאמה בעצרת-והיא הוזמנה כי מן הסתם מעולם לא הסיתה נגדו,אז בהחלט אין סיבה ששמאלנים ממנה-קרי אנשי שינוי,לא יהיו בה. שנית-מה זה "אינך מסכים ל-99 אחוז מדעותיו של רבין?".אתה תמכת בהתנתקות,שהיא מהלך שמאלי מכל מהלכיו של רבין.למפלגתך דרך מדינית (כיום לפחות),שאינה שונה במאום מדרך רבין,ואפילו חלק מהליכוד כבר הולך בדרכו. אולי רצוי שתבדוק טוב האם לא כדאי לך להחליף מפלגה??? או שאתה תומך ב"שינוי" למרות שאתה שייך לימין האידאולוגי???-מוזר.

למעלה