עצרת רבין

השנה בפסטירבין מופיעים...

למי אכפת? זה מה שחשוב לך? אם אתה בא בשביל ההופעות עדיף שלא תבוא... מגעילים אותי האנשים שבאים לעצרת לזכר רבין בגלל שיש שם הופעות...

../images/Emo45.gif

עצוב לראות למה זה הפך ובשביל מה אנשים מגיעים

shabby

New member
מגעילים אותי אנשים שישר שופטים

אתה יודע בכלל למה שאלתי שאתה ישר מתנפל? אתה יודע אם ההופעות זו הסיבה שאני אלך\לא אלך לעצרת? יש סיבה שאתה ישר מתנפל על אנשים בלי לברר מה עומד מאחורי הדברים שלהם? או שאתה פשוט נהנה לתקוף אנשים ללא שום סיבה? אתה לא יודע - סבבה, תגיד שאין לך מושג או על תגיד כלום. אתה חושב שאני רוצה ללכת לעצרת בגלל ההופעות? סבבה, תשאל, וכשאני אגיד שכן - תתנפל בכיף. אבל אל תקפוץ למסקנות שגויות על סמך משפט וחצי.

ניתוח ההודעה שלי

שאלה: למי אכפת? שאלה: זה מה שמשנה לך? אמירה שמתחילה ב"אם" שהיא מילת תנאי, "אם זה מה שחשוב אז עדיף שלא תבוא. אמירה כללית ולא ספציפית עליך "אני שונא אנשים ש..." כי מה לעשות זו תופעה שקיימת. אם קיבלת את זה שונה ממה שרשום פה, אז הייתה פה אי הבנה, מצטער.

אשף

New member
אוי מתחסד שכמוך...

כאילו שהיית בא אם לא היו הופעות וכ-ו-ל-ם היו שם. כן, אני בא בשביל ההופעות, ובגלל שזה חשוב להפגין נוכחות. בסדר הזה.

א ב ד ו ן

New member
../images/Emo41.gifכל מי שיהיה ולא יהיה בעצרת../images/Emo41.gif

האומנים שיחזרו לכיכר עם השירים שהפכו לסמל לאחר מותו של רבין - אביב גפן יבצע את "שיר התקווה". מיטל טרבלסי את "רב חובל". הפרוייקט של עידן רייכל , טיפקס , דיוויד ברוזה עם השיר האופטימי:"יהיה טוב" , גלי עטרי , מיקה קרני ושלמה גרוניך שיבצע דואט עם הזמרת הערבייה לובנה סאלמה. את הערב ינחה שייקה לוי. שלושה דוברים יספרו על הקשר האישי שהיה להם עם רבין - חן ארד , אחיו של הנווט השבוי רון;יחזקאל שרעבי , נהגו האישי של רבין ועמירם קפלן. בין הנואמים: אפרים הלוי , ראש המוסד לשעבר , ח"כ שמעון פרס , יו"ר מפלגת העבודה , רון חולדאי , ראש עיריית ת"א , דליה רבין-פילוסוף, בתו של רבין ויו"ר מרכז רבין.

actress

New member
עוד מופע לזכר רבין אבל ב 6.11 בקמלו

בקמלוט ת"א ערב שבו "זוכרים את רבין ושרים ביחד" הערב כולו לזכרו ראו מצ"ב קומוניקט

ToL ToL

New member
מגעלים אותי האנשים שקוראים לזה

פסטירבין.. בושה לנו... אנשים צריכים למות בשבילו וככה את מדברת? עדיף שיהיה אכפת לה או לו מי מופיע ולפחות הוא לא קורא לזה פסטירבין בווושששההההההההה

actress

New member
את מדברת אליי? ../images/Emo12.gif

אם כן אז יש אומנים שעדין אכפת להם מרבין ומופעים לכבודו.

דייייייייייי.! תראו מה קורה לכם!

עם כל הכבוד לרבין.! מספיק! אף אחד לא צריך למות בשביל אפחד זה דבר ראשון! ותפסיקו להיתווכח על זה כמו מפגרים! לכל אחד יש את הרגשות שלו וכל אחד יעשה מה שבא לו ומה שמתאים לו..!!! אל תנסו לתקן לי פה עולם! חלאס! לא תצאו מזה!

למעלה