עצרת רבין 2007

עצרת רבין 2007

קראתי את הדיון שנערך בפורום אני מכבד את העמדות אשר הועלו לשני הצדדים רציתי לשתף אתכם בפסקה אשר קראתי : "אריסטו הגדיר את הפוליטיקה כמדע של עניייני אנוש. על כן, תנועה אשר במהותה מנסה להשפיע, לעצב את פני החברה או חלק ממנה על פי מגמותיה ו/או חזונותיה היא תמיד פוליטית.מפלגה היא התארגנות פוליטית פורמאלית, בעלת מצע(הצעות) המוסכם על חבריה בדבר אופיה הרצוי של החברה והאמצעים שיש לנקוט כדי לקדם את החברה והמדינה לעבר מימוש הצעות אלה." ( מיכאל ליבני האופציה הרפורמית : ציונות אחרת .) נוער תל"ם איננה תנועת נוער מפלגתית משמע איננו דוגלים , תומכים, נתמכים על ידי מפלגה מסויימת. אך בין זה לבין לטעון כי איננו תנועה פוליטית יש הבדל גדול. היופי שלנו הוא ביכולתינו לקבל ולהכיל בתוכנו חברים בעלי דעות שונות. מי לשמאלה של המפה הפוליטית ומי לימינה ואף את אילו במרכזה. ביום שבת מכיוון שחלק מהשכבה הבוגרת החליט ובחר ללכת כנציגי התנועה לעצרת רבין אני אפגוש אתכם שם כניצג של תנועת הנוער העצרת היא בעינני תמיד תהיה לזכרו של אדם יקר אשר איננו ומבחינתי זהוי האזכרה אשר אני מגיע אליה על מנת לכבד את זיכרו. שתיהיה לכולכם שבת שלום אוהד.

למעלה