עצרת בכיכר השבת?

עצרת ענקית בירושלים עיר הקודש

בנושא צניעות בגדי הנשים. יום חמישי ו שבט ברחובה של עיר, כיכר השבת בירושלים, עם הרבנים. דן סגל, משה צדקה, אריה שכטר, בן ציון מוצפי, אהרון צבי רומפלער ברוך גריינמן. הכונו

זושא07

New member
שריפת בגדים

הערב במעמד נשגב ברוב עם ,ישרפו את בגדיהם של נשות ישראל בכיכר השבת. אשה שלא תמסור את בגדיה לשריפה תושלך לאש כמו שכתוב ובערת הרע מקרבך

אני מבין, שהכותב

התכוון לרמקול שעבר בשכונות שהודיע על מעמד היום בכיכר השבת ,שהסתיים כך וז`ל; לא לשכוח להביא את הבגדימממם.... אז מסתמא שורפים שם בגדים ,לא כן?

זושא07

New member
ללא נושא

מסתובבים רמקולים עכשיו בירושלים ומפרסמים שהלילה ישרפו בגדים לא צנועים בכיכר השבת

עצרת בכיכר השבת?

אתמול דיווחו כאן שתיערך היום עצרת בכיכר השבת וגם ראיתי מודעות על זה אבל עברתי שם מקודם והכל רגיל (אני עדיין בסביבה). יש למישהו פרטים?

" כנס צניעות הנשים "

אירוע בנושא " צניעות נשים " אמור להיתקיים בכיכר ציון . היום יום חמישי - ו' שבט תשס"ז - 2007 / 1 / 25 עם הרבנים גדולי התורה ! , ביניהם הרב המקובל בן ציון מוצפי . אחריי האירוע תתקיים הפגנה ויכול להיות שאוליי ישברו זכוכיות שהם מוכרות בגדים לא צנועים ! . נא להביא בגדים חילוניים לשריפה !
.............................

עידכון מהשטח

אני נמצא שוב בכיכר השבת ואכן זה התחיל. אין פה המון אנשים אלא סביר. הרה``ג בן ציון מוצפי שליט``א נואם כעת. יש מישהו בסביבה?

עצרת לאשכנזים בלבד

אחרת למה מדברים באידיש? אני אמור להבין? מה הם לא יודעים עברית? מה רע בלשון הקודש? בכל אופן משעמם פה (נכון לעכשיו) אז אני זזתי הביתה.

הרב מוצפי מדבר יידש ...............

....כמו שאני יודע לדבר עירקית .................................

למעלה