עצרו!! מחווה!!
לכל מי שלא הבין את הראש שלי בהודעה הקודמת: היי, באתי לספר לכם חד משמעית שעומד להתקיים ערב מחווה נוסף לנירוונה! מדובר, למי שלא שמע/לא היה כאן לפני שנתיים בלהקת סרניטי שבצעה ב2005 שני ערבים גדולים בבארבי בת"א. אני יודע שהרבה חבר'ה מהפורום היו ונהנו, והיו גם כאלו שעזרו בייחצון ושמרו על קשר. רובכם אמורים לדעת שאין אף אחד בארץ שעושה מספיק ערבים בסגנון למרות שיש הרבה קהל שצמא לזה (לנירוונה בפרט) - ואני חושב שבמחוות ב2005 הוכחנו שאירועים מהסוג הזה הם מוצדקים ואפשריים ובאמת השקענו מכל הלב - אם זה לדאוג להסעות בשביל אנשים מכל חור ברחבי הארץ, לדאוג לתפאורה מגניבה ולשחזר ביצועיים של הלהקה שאתם מאוד אוהבים, כמובן
. מאז הספקנו להקליט EP של החומר המקורי שלנו (מי שמעניין אותו לשמוע מוזמן ליצור קשר) ולהניח את נירוונה בצד. אז אמנם גדלנו בשנתיים וכבר מזמן גזרו לנו את השיער בצבא=\ אבל החלטנו לחזור באופן חד פעמי לעשות משהו שמאז ומתמיד אהבנו. אז לכם!!! בתור פורום נירוונה יש את הפריווילגיה לקבל "פרומו" על ההופעה שהולכת להתרחש וגם להשפיע על עיצוב הערב. זה אומר - שאם יש הצעות או דברים מסויימים שהייתם רוצים לשמוע - זה הזמן!! כמו כן, דרושים גם הפעם הרבה, הרבה יחצנים מכל רחבי הארץ שיעזרו להרים את הערב הזה לרמה שלא תיפול מקודמיו. אז מי שמעוניין, מי שרוצה להציע דברים יותר ממוזמן. כאן/בפרטי/ במייל [email protected] או בטל' 0504081764. בקרוב גם נתן כמה הצצות למה שהולך להיות - בהחלט יש למה לצפות. מקווים שעוד נשארו כאן בכלל חבר'ה בעניינים
שתהיה שבת מבורכת - ותתחילו להתפרע! האזניים שלנו פתוחות. SERENITY
לכל מי שלא הבין את הראש שלי בהודעה הקודמת: היי, באתי לספר לכם חד משמעית שעומד להתקיים ערב מחווה נוסף לנירוונה! מדובר, למי שלא שמע/לא היה כאן לפני שנתיים בלהקת סרניטי שבצעה ב2005 שני ערבים גדולים בבארבי בת"א. אני יודע שהרבה חבר'ה מהפורום היו ונהנו, והיו גם כאלו שעזרו בייחצון ושמרו על קשר. רובכם אמורים לדעת שאין אף אחד בארץ שעושה מספיק ערבים בסגנון למרות שיש הרבה קהל שצמא לזה (לנירוונה בפרט) - ואני חושב שבמחוות ב2005 הוכחנו שאירועים מהסוג הזה הם מוצדקים ואפשריים ובאמת השקענו מכל הלב - אם זה לדאוג להסעות בשביל אנשים מכל חור ברחבי הארץ, לדאוג לתפאורה מגניבה ולשחזר ביצועיים של הלהקה שאתם מאוד אוהבים, כמובן