3 חוקי האימון להצלחה
דניאלה יקרה, ספרתי כמה פעמים מופיעה המילה פחד - 7 פעמים. זה המון לטקסט קצר. המציאות החיצונית היא מראה למציאות פנימית. כשבפנים יש פחד, המציאות החיצונית תזמן לנו מצבים שרק יאשרו את מה שבפנים. פחד ממגנט פחד. את האיכר שזורע אדמתו. כשאת זורעת את שדה המוח בזרעי פחד, זה מה שיצמח. תחת זאת, יקרה,ספרי לי מה החלום שלך, ספרי לי החיים כשאת מאמנת אנשים לחיות חיים מלאים של הגשמה.. מי את במקום הזה? איך את נראית? מה את חושבת? מרגישה? מה אומרים עליך? איך ילדייך חשים? ספרי לי מה את רוצה בלשון הווה? כאילו זה קורה כרגע. החוק הזה נקרא- חוק המשיכה- דומה מושך דומה. אבל זה לא מספיק, לחוק המשיכה יש להוסיף את חוק היצירה- להוסיף רגש לרצון- התלהבות, תשוקה. לתת לכל תא ותא בגוף לחוש את השימחה שבמימוש. שבי עם עצמך מידי יום 5 דק השקט, בעיניים עצומות ורק תחושי את החיים כשאת בשיא ההגשמה שלך, אם באה מחשבה שלילית, ברכי אותה לשלום, הכירי בה, אל תלחמי ותני לה להמשיך. הספיגי את התחושה בגופך. בנוסף, את מוזמנת להכין לוח חלומות ולהדביק עליו תמונות של החלום שלך, כמו דברים שמזכירים לך אותו. ולסיום, יקרה, חוק ההרשאה- להרגיש ראויה - מגיע לי להיות מוגשמת, לעשות מה שאני אוהבת , להקיף עצמך בשפע, שמחה ובטחון - את המנטרה הזו (או דומה לה..) את מתבקשת להגיד לעצמך מידי יום עם יקיצתך ולפני לכתך לישון. שחררי ציפיות וחיי את הצלחתך, שלך אראלה