עצמאות כלכלית

danig6

New member
עצמאות כלכלית

איך עוברים את הפחדים של להיות עצמאי אני יודעת בוודאות שאוכל להצליח אך הפחד משתק אתי

הפחד כמכשול

מתוך השאלה נראה כי את עומדת לפני שינוי משמעותי בחיים וזה כשלעצמו מפחיד. אם בנוסף, הדרך מהמקום בו את נמצאת עכשיו אל המקום בו את רוצה להיות לא ברורה לך מספיק, גם זה יכול להוסיף לפחד. תהליך האימון, עפ"י החשיבה התוצאתית, יכול להפוך את הדרך לבהירה יותר (למשל בעזרת תוכנית פעולה שמגדירה משימות ממוקדות וספציפיות), ובנוסף מאפשר לך להגדיר בצורה מדוייקת את מה שהכי נכון עבורך מבחינה ערכית. ההליכה בדרך שמותאמת בדיוק בשבילך, היא מהנה מאין כמוה וההנאה הזו היא שמתפקדת כמפחיתה את רמת הפחד (בהתאם לקלישאה: "ההנאה היא ההיפך מהפחד"). גם אני וגם אשתי עשינו לאחרונה את המעבר הזה. אשתי עבדה במשך כ-8 שנים כשכירה בבנק, והיום עובדת כיועצת ארגונית עצמאית (פרי-לנסרית) וכמאמנת אישית ועסקית, ואני עשיתי את המעבר לעצמאות כמאמן אישי ומטפל ברייקי כמה חודשים אחריה. שיהיה בהצלחה,

rafagav

New member
עצמאות כלכלית ו - להיות עצמאי - לא אותו דבר

גם עצמאי צריך לעבוד כדי להתפרנס. לעיתים - עצמאי חש פחות תלות כלכלית מאשר שכיר, המקבל משכורתו באופן קבוע. אז - אולי אני לא ממש מבטל פחדייך אך חשוב להציב את המראָה הזו. - מה בדיוק את מחפשת?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הסתכלות לתוך הפחד

כרגע הפחד גדול ומשתק. בואי ננסה לבדוק אותו. ממה מורכב הפחד? אילו פחדים יש בתוכו? אילו משפטים את שומעת שמרתיעים אותך?

einatgross1

New member
מה היא עצמאות בשבילך?

שלום לך dgani6, יצאת לדרך. את מסתכלת לכיוון האופק ורואה עצמאות כלכלית. איך את נראית כעצמאית? מה את עושה? איך את מתפרנסת? כמה את מרוויחה? במה את עובדת וכמה זמן את משקיעה בכך? הרבה פעמים הבהירות מחזקת. בהצלחה!

danig6

New member
עצמאות כלכלית

היות שאני אם חד הורית המטרה שלי היא לשלב את העבודה שלי כיום ולעסוק בשעות הערב בנושא האימון, המטרה שלי להתקדם ולבנות את עצמי בחיים יש לי את כל התנאים להצליח מלבד הפחד שיש לי לפתוח תיק , ממס הכנסה , ממע"מ ומגביית כספים. אני יודעת שאני צריכה לעבור בפחד דבר שעשיתי לגבי דברים נוספים בחיי ובשינויים גדולים שעברתי אני צריכה לא להיכנע לפחד ומנסה לשאול את עצמי ממה בעצם אני פוחדת, היות שאני אדם ישר ולא מתכננת לגנוב או להעלים כספים למעשה אפילו אני לא יודעת ממה אני מפחדת, אולי מלאבד את מה שיש לי, אולי הפחד שמא האתאכזב וזה יתפוצץ לי בפנים לא יודעת בכל מקרה אשמח לצרור עצות מעשיות איך להתחיל ואיך למוסס את הפחדים אתם מקסימים ונותנים לי המון כוח. האם יש מפגשים ביניכם גם באזור המרכז? אשמח להצטרף מאחלת לכולם המון אור ואהבה. דניאלה

3 חוקי האימון להצלחה

דניאלה יקרה, ספרתי כמה פעמים מופיעה המילה פחד - 7 פעמים. זה המון לטקסט קצר. המציאות החיצונית היא מראה למציאות פנימית. כשבפנים יש פחד, המציאות החיצונית תזמן לנו מצבים שרק יאשרו את מה שבפנים. פחד ממגנט פחד. את האיכר שזורע אדמתו. כשאת זורעת את שדה המוח בזרעי פחד, זה מה שיצמח. תחת זאת, יקרה,ספרי לי מה החלום שלך, ספרי לי החיים כשאת מאמנת אנשים לחיות חיים מלאים של הגשמה.. מי את במקום הזה? איך את נראית? מה את חושבת? מרגישה? מה אומרים עליך? איך ילדייך חשים? ספרי לי מה את רוצה בלשון הווה? כאילו זה קורה כרגע. החוק הזה נקרא- חוק המשיכה- דומה מושך דומה. אבל זה לא מספיק, לחוק המשיכה יש להוסיף את חוק היצירה- להוסיף רגש לרצון- התלהבות, תשוקה. לתת לכל תא ותא בגוף לחוש את השימחה שבמימוש. שבי עם עצמך מידי יום 5 דק השקט, בעיניים עצומות ורק תחושי את החיים כשאת בשיא ההגשמה שלך, אם באה מחשבה שלילית, ברכי אותה לשלום, הכירי בה, אל תלחמי ותני לה להמשיך. הספיגי את התחושה בגופך. בנוסף, את מוזמנת להכין לוח חלומות ולהדביק עליו תמונות של החלום שלך, כמו דברים שמזכירים לך אותו. ולסיום, יקרה, חוק ההרשאה- להרגיש ראויה - מגיע לי להיות מוגשמת, לעשות מה שאני אוהבת , להקיף עצמך בשפע, שמחה ובטחון - את המנטרה הזו (או דומה לה..) את מתבקשת להגיד לעצמך מידי יום עם יקיצתך ולפני לכתך לישון. שחררי ציפיות וחיי את הצלחתך, שלך אראלה

danig6

New member
תודה

את כל כך צודקת שבא לי לבכות, החום שלי להיות עצמאית יש לי כל כך הרבה מה לתת ולקבל, אני עוזרת להמון אנשים מבלי לקחת אגורה מנסיוני האישי ומתקווותי ועושה זאת בהמון אהבה, אני צומחת ופורחת כאשר אני עושה זאת. אני נראת מצוין, בחורה אינטלגנטית, חדה, אסרטיבית אומרים עלי שאני אדם טוב, אסרטיבי ויכולה להצליח בכל דבר, זה רק אני שלא מאמינה בעצמי. יש לי 4 ילדים בוגרים שאיתם מערכת היחסים מדהימה וגם הם אומרים שאני מבוזבזת. אני רוצה להצליח ואני יצליח אני רוצה לחיות בשפע ואני יחיה בשפע אני רוצה לחיות ומהיום אני גם יתחיל להנות מהחיים ולחיות בלי כל הזמן לרצות ולמא תפקידים. יש לי את הזכות לחיות חיים מלאים. תודה על העצה שנתת לי מקבלת את זה בשמחה, תודה רבה מכל הלב את פשוט לא מבינה כמה את עוזרת לי, מבלי להכירך פשוט אוהבת אותך

bridges

New member
חיים מלאים של הצלחה, שפע

היי, יש לי הצעה נוספת עבורך שתגביר את עוצמת חוק המשיכה. אני מזמין אותך להפוך את העתיד להווה: היום את חיה חיים מלאים, היום את מוצלחת והיום יש לך שפע. תתחילי להסתכל על איפה את מוצלחת היום, תתחילי לראות את השפע שיש לך כבר (לדוגמא: שפע האהבה שאת מקבלת מהילדים שלך).... אנחנו גם נשמח מאוד לשמוע איך זה עובד ומה התוצאות שיש לך מהעבודה בפורום. רונן

למעלה