עצמאות באומנות לקראת יום ההולדת למדינההנה אומנות שקשורה ליום העצמאות שמצאתי באינטרנט. חג עצמאות שמח.
M matanpt New member 9/5/05 #1 עצמאות באומנות לקראת יום ההולדת למדינה הנה אומנות שקשורה ליום העצמאות שמצאתי באינטרנט. חג עצמאות שמח.
עצמאות באומנות לקראת יום ההולדת למדינה הנה אומנות שקשורה ליום העצמאות שמצאתי באינטרנט. חג עצמאות שמח.
ר רחל ויטלסון New member 11/5/05 #11 תודה לך ענת עבור ההפניה לאתרים המענינים והמרגשים. משום מה רק היום נכנסתי לאתר "נזכור" צפיתי בתמונות הצעירים , שהזכרתי בהודעתי הקודמת, והלב התכווץ.
תודה לך ענת עבור ההפניה לאתרים המענינים והמרגשים. משום מה רק היום נכנסתי לאתר "נזכור" צפיתי בתמונות הצעירים , שהזכרתי בהודעתי הקודמת, והלב התכווץ.
L LevTahor New member 10/5/05 #4 איחולים ליום העצמאות אני מקוה שניתן להציג אנימציות gif - אם היא לא מוצגת - ניתן לראות אנימציית איחול ליום העצמאות באתר ניודאיקה. חג שמח.
איחולים ליום העצמאות אני מקוה שניתן להציג אנימציות gif - אם היא לא מוצגת - ניתן לראות אנימציית איחול ליום העצמאות באתר ניודאיקה. חג שמח.
L LevTahor New member 10/5/05 #6 האנימציה נעצרת בתמונה הקטנה.... אבל ניתן לראותה מצויין אם מקליקים עליה לפתיחתה בחלון חדש.
M matanpt New member 10/5/05 #7 לב טהור../images/Emo91.gif../images/Emo50.gif../images/Emo51.gif אין כמוך! תודה לך על שאתה מאפשר לנו הנאה מכשרונך. חג עצמאות שמח לך ולכל בית ישראל.
לב טהור../images/Emo91.gif../images/Emo50.gif../images/Emo51.gif אין כמוך! תודה לך על שאתה מאפשר לנו הנאה מכשרונך. חג עצמאות שמח לך ולכל בית ישראל.
ש שלומית ט 41 New member 10/5/05 #9 יש לי תמיד בעיה עם אחולי חג שמח וכ' ליום העצמאות, כשיום הזכרון בא לפניו. מגיעה לנו כל השמחה שבעולם על זה שיש לנו מדינה אבל המחיר כל כך כבד ועדיין לא גמרנו לשלם.
יש לי תמיד בעיה עם אחולי חג שמח וכ' ליום העצמאות, כשיום הזכרון בא לפניו. מגיעה לנו כל השמחה שבעולם על זה שיש לנו מדינה אבל המחיר כל כך כבד ועדיין לא גמרנו לשלם.
M matanpt New member 12/5/05 #14 חג שמח לכולם לבני, לרחל, לשלומית, ללב טהור, לכל באי הפורום ולכל עם ישראל.