עצם בכף הרגל

shakedmish

New member
עצם בכף הרגל

יש לי בשתי כפות הרגלים מין עצם בולטת בצד החיצוני של הכף רגל באמצע כשהייתי קטנה הייתי אצל רופא, אני לא כל כך זוכרת אבל נראה לי שהוא אמר שיהיה אפשר לנתח אחרי גיל 18 לאחר סיום הגדילה. העצם הזו כואבת לי כשאני נועלת נעליים סגורות , ורציתי לדעת מה ניתן לעשות בעניין והאם זה מסובך? צירפתי תמונה שציירתי והוספתי את העצם הבולטת

avorly

New member
ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

במקרה הנוכחי אם העצם מפריעה, כדאי בהחלט לחשוב על ניתוח כדי להסיר את הבעיה. החלמה טובה ומהירה.

shakedmish

New member
שמחה לשמוע שיש אפשרות

אבל השאלה היא אם זה לא יפגע בהליכה/יציבות?.... ואני חיילת בצבא, האם הדבר אמור להפריע מבחינת רפואה? יכולים לא לעשות לי את הניתוח הזה כי אני חיילת?

csh018

New member
כחיילת הפתרון הוא מידרס, להקל על הכאב.

אני לא מאמין שצה"ל יממן ניתוח כזה. בעיקר שההחלמה היא אורכה. אחרי השיחרור בדקי את הנושא עם רופאים המתמחים בנושא. בריאות טובה שלומי

shakedmish

New member
האמת היא שאין לי בעיה עם החלמה ארוכה

מבחינת גימלים ומנוחה באמת שאין לי בעיה עם זה, אבל למה שהצבא לא יממן? זה לא ניתוח פלסטי או אסתטי זה גורם לי לכאבים, ואני חיילת אז ככה שאני הולכת עם נעלי ספורט גם ככה עכשיו בקיץ אני עם סנדלים אז זה די עוזר מדרסים לא יעזרו לי כי העצם היא בצד. איזה רופא מטפל בסוג ניתוח כזה? אורטופד?

csh018

New member
לדעתי הצבא לא ממן בעיות ישנות!!! של החייל/ת

ובנוסף הצבא צריך אותך פעילה לשרותו, ולא חיילת בגימלים. תחום הרפואה שמטפלת במקרה שלך הוא אורטופדיה. רפואה שלמה שלומי

shakedmish

New member
סליחה??? מה הקשר?

הצבא דואג לחיילים שלו, כמו שחייל שעובר ניתוח בברך נשאר בגימלים הרבה זמן זה כמו שאני סובלת מכאבים ברגל ומדרס זו לא התשובה אחרת הייתי מקבלת מדרסים מגיל 13 כשהייתי אצל אורטופד, ולפי הבחנתו הטיפול זה ניתוח אחרי גיל 18 אז אין שום סיבה שהצבא לא יאשר דבר כזה מכיוון שאני לא יכולה ללכת עם נעלים סגורות וזוהי לא בעיה ישנה אלא בעיה שמחמירה ואפילו גורמת לי ללכת עם הכף רגל נטויה לבחוץ וזו לא הליכה נכונה

shakedmish

New member
וחוץ מזה רופא היחידה ישלח אותי לרופא מומחה

-אורטופד ומשם תהיה לי תשובה

csh018

New member
את נשמעת כועסת, אך אני לא הצבא

למה? התשובות שלי מתוך הכרות עם המערכת. אשמח לשמוע אך מתקדם הטיפול. רק בריאות שלומי

avorly

New member
שלומי,

לפי הציור שלה מדובר על עצ מהצד, ככה שלא נראה לי שמדרס ממש יועיל במקרה הזה.

csh018

New member
שמעתי באיגוד הרצאה ושם דיברו על בעייה מסוג

זה והפתרון היה ע"י מדרס. שלומי

למעלה