עצלנות

אבישי ז

New member
עצלנות../images/Emo4.gif

אני כבר יותר מעשרים יום כותב יומן חלומות והגעצי כבר לשלב שזוכרים בו לפחות חלום אחד ללילה וכבר היו לי 3 חצלולים (2 מהם היו אתמול) ברמת צלילות בינונית ונמאס לי לכתוב יומן... אפשר להפסיק את הכתיבה או שזה יפגע בצורה מחרידה בחלומות שלי?

KEiN

New member
יפגע....

כאילו כמה זה קשה? לכתוב עמוד ביום??? מינימום מאמץ... להפסיק לכתוב זה כמו לצפות שהכושר ישמר אחריי אימון כדורגל אחד... חבל....

LucidGuess

New member
בעיקרון אפשר, למרות שחבל...

גם אני לא רושם שום יומן חלומות גם כמוך בגלל עצלנות, אבל למרות זאת אני זוכר מצויין כמה חלומות כל בוקר. כדי ליזכור טוב חלומות ( עם או בלי יומן חלומות ) אתה חייב להישאר כל בוקר כשאתה מתעורר עוד 10 דקות במיטה עם עיניים עצומות ולנסות להיזכר בחלומות שלך, ובלי לינדוד עם המחשבות! - זו שיטה מעולה והיא ממש ממש יעילה! לוסי

fcfighter

New member
זה יפגע...

אני הפסקתי וזה הרס לי את כל זיכרון החלומות
מאז שאני עובד אין לי זמן ליומן ולא חלמתי חלומות צלולים רציניים כבר יותר מחודש, חוץ מהיום שהיו לי 2 ארוכים במיוחד כי חזרתי לרשום ביומן לפני יומיים וגם לעשות בדיקות מציאות. תעשה לעצמך טובה ואל תוותר על זה!!! אם אין לך זמן, תרשום חפיף..

LucidGuess

New member
ולמה לא תירשום אותם בפורום?

היו לך שני חלומות צלולים? למה אתה לא רושם אותם כאן?

fcfighter

New member
כי לא רשמתי אותם ואני לא זוכר הרבה.

את החלום הראשון אני בקושי זוכר.. אממ.. משהו עם בחורות... מהשני אני זוכר שנרגעתי ובחנתי את הסביבה, ניסיתי את השיטה של גוסט (israghost.com) להסתכל על כפות הידיים ואח"כ על משהו אחר, אבל נמאס לי כי זה לא עזר, בואנ´ה הוא חרטטן גדול הבן אדם הזה! לאחר שבחנתי את כל הסביבה (הבית שלי) הסתכלתי קצת מהחלון וראיתי דיי הרבה אנשים בשעה מאוחרת כזאת של הלילה, חלקם התאמנו באירובי או טאי צ´י... מוזר. גם ראיתי בחלונות של הבניין ממול את ההשתקפות של הרצפה ובכל החלונות הייתה אותה השתקפות. אח"כ חשבתי קצת מה לעשות וכנראה בזמן הזה ירדה לי הצלילות כי ניסיתי להביא בחורות והתעוררתי...

למעלה