עצלנות

moshesa

New member
היי מה קורה אנשים !!!!!!

היי מה המצב לאנשי הפרום היום יום גשום אתם בטח בבית מעלים מחשבות עוד כמה זמן נותר לנו לסיים את הכלא הזה [תיכון] העיקר לצאת זכאים [תעודת בגרות] מי שעדין לא הבין אני סיימיתי תיכון ומחכה לגיוס אני מתגייס במרץ לצנחנים אם אתם יודעים לאן אתם מתגייסים או יודעים לפחות לאן אתם רוצים ללכת בצבא אמח לקבל תגובה ממכם נ.ב מחכה לתגובה

זה את צריכה לעבוד על עצמך......

האמת כולם פה אין להם ראש,גם אני כבר מזמן לא משקיע את מירב כוחותי. אבל תכלס,הכל תלוי בך,אם את רוצה ללמוד,את תלמד,ואם תמשיכי ככה,אז אין מצב שיצא משהו השנה...האמת אני מזדהה איתך בקטע שאין כח להשקיע,גם לי יש את הקטע הזה,שאני מבריז משיעורים וסתם יושב עם החברה בחוץ,זה שנה אחרונה והייתי ממליץ לבלות ולהנות כמה שיותר ולשלב לימודים בין,

אני מגיע למודיעין

על תקן של ערבית (אבל לא תרגום או האזנה)... אתמול היה לי תחקיר בטחוני
דבר גועלי.

shirakl

New member
וואלה???????

זה גם הכיוון שלי כנראה... למה אתה מועמד אם לא לתרגום או האזנה? אני בעיקרון עברתי את המבחנים של שני התחומים הנ"ל, אבל הסרתי מועמדות מתרגום בגלל שחייבים להתחייב שם לחצי שנה קורס טרום צבאי... אין סיכוי שאני תורמת להם סתם ככה את החצי שנה הזאת... נראה לי שאלא אם כן יציעו לי עוד משהו, אני אלך להיות מאזינה... תחקיר בטחוני עדיין לא היה לי, אבל ממה ששמעתי זו זוועה אמיתית... סתם בלבול מוח אחד גדול, נכון?

פרסומת סמוייה?

בריאיון לא אמורה לך שאסור להגיד את המילה וואלה בתפוז? בכל מקרה, אני בראיון הראשוני אמרתי במילים יפות שהאזנה זה משעמם אז הם שמו אותי במיליון מסלולים אחרים. בסופו של דבר: 1. תרגום לא התקבלתי. 2. ערבית ומדעים מדוייקים כנ"ל 3. גמא (מחשבים) כנ"ל. 4. חמ"ן שחקים - הנך מועמד 5. והמסלול העיקרי - עיבוד מידע ותרגום בשפה הערבית...אין לי מושג מה זה. וכן תחקיר בטחוני זה זוועה!

flika

New member
עצלנות ../images/Emo108.gif

אין לי יותר כח, דיי נמאס מהלימודים ואני פשוט לא יכולה להכריח את עצמי ללמוד
אפילו אם אני לומדת שעה (נדיר) אני ישר אחרי זה הולכת לראות טלויזיה/לגלוש באינטרנט/להתקשר לחברים או כל דבר אחר ולא חוזרת ללמוד יותר... יש למישהו רעיון איך לתת את הפוש האחרון הזה לפני שמסיימים בית ספר?

Azar Azar

New member
אני איתך

גם אצלי זה קרה השנה אני מבריז כל הזמן לא לומד לשום מבחן חוץ ממקצוע אחד שאני לומד בו אין כוח יותר.. אבל שנה שעברה גם לא למדתי הרבה ולבגרויות למדתי ועברתי את כולם אז מקווה שזה מה שיקרה השנה

flika

New member
../images/Emo85.gif

שנה שעברה לא ממש השקעתי והיולי ציונים יותר מבסדר בבגרות (בערך 85) ואני מקווה שגם השנה יהיה ככה אבל זה פשוט נאחס.... הנה ביזבזתי על כלום איזה 3 שעות באינטרנט במקום ללמוד לאנטיגונה וילדי הצל :(

הבעת דיעה,

פעולת השרשור ע"י המנהלים לא מתבצעת יותר מידי? (באתי לרשום את השמות שלכן - המנהלות אבל גיליתי שאני לא יודע אותם), אולי תחסכו לשרשר באמת כל שטות... לדוגמא השרשור הזה מתחיל בעצלנות ומסתיים בצבא?

../images/Emo15.gifבעניין השרשור יתר...

לא כל שטות משרשרים... אבל כל הודעה חדשה שלא קשורה לשום טופיק אמורה להשתרשר לאוף טופיק... בקשר לשרשור הקטן של הצבא , מכיוון שהוא לא בדיוק טופיק הוא שורשר ל- 2 ההודעות שנפתחו שגם לא היו קשורות בדיוק לטופיק כלשהו בפורום...

ושוב דעת יחיד,

אנחנו לדעתי הפורום אמור להיות יותר פורום קהילתי ופחות פורום שאמור לעסוק בנושא. הרי סה"כ זהו מפגש לשמיניסטים וכמות הנושאים שבאמת יש מה לדבר בהקשר הנושא לא רבים, בפורום צפויים יותר להיות שיחות חולין (רציניות יותר ורציניות פחות). ועכשיו לנקודה, לדעתי אין כזה דבר off-topic בפורום, הכל קשור לפורום..אם כי לחבר כמה שרשורים באותו נושא לא יזיק.

../images/Emo15.gifאתה יכול היות בטוח...

שאני יודעת מהי מהות הפורום...
אנחנו באמת משתדלות לשרשר כמה שרשורים באותו נושא... כולל הודעות חדשות...

Bunny F

New member
אני איתך ומבינה לליבך!

זה קורה לכולנו, במיוחד בזמן האחרון...

HoNeYyYy

New member
הרוב אם לא כולם מרגישים ככה בשנה

האחרונה,זה כבר מעייף,אבל תחשבי שעוד כמה זמן יש לך?איזה ארבעה שבועות? זה כלום!אולי זה יישמע קיטש ואני בטוחה ששמעת את זה אלף פעם מההורים ומהמורים,אבל זה העתיד שלך,אז למען העתיד!

למעלה