עצלנות או תירוצים

museMe

New member
עצלנות או תירוצים

שאלה אליכם: ככה, קצר הסיפור - אחרי שלושה התקפים טוני קלוני, ניסיתי 4 תרופות שונות לפרכוסים ולפני שבעה חודשים החלטתי להפסיק לקחת נוגדי פרכוסים.
אני לא מצליח להתרכז וללמוד. הזיכרון שלי נפגע, אבל לאט לאט חוזר לעצמו, אבל פשוט אני לא מצליח לשבת ללמוד. אם הצלחתי לשבת, אני סובל אח"כ מכאבי ראש איומים אחרי שישבתי נניח 4 שעות במקרה הטוב וכמובן שלא ברצף. אחרי שעתיים (גם לא ברצף) אני לא מצליח להתרכז עוד.

תמיד היו לי בעיות פה ושם של קשב וריכוז אבל לא כמו עכשיו. לפני הסיפור, אני הייתי יושב ולומד ביום קרוב לשמונה שעות (גם לא באצף) אבל ידעתי שאני צריך לעשות את זה והייתי עושה. עכשיו אני כאילו דוחה את זה עוד ועוד, וקשה לי להתרכז. נוירולוג אמר לי "שזה לא יכול להיות מהתרופות שלקחתי כי הן כבר לא במחזור הדם" אז אני שואל את דעתכם: אני ככה מאז כל עניין האפילפסיה. האם זה אני עצלן ותפסתי טרמפ על עניין האפילפסיה כתירוץ, או שפשוט מדובר במשהו שנגרם כתוצאה מהפרכוסים ומהתרופות שלקחתי?

לא תירוץ, עובדה!

לצערנו

אני גם רוצה ללמוד ופשוט לא יודעת מה לעשות! נדפקתי ובגדול!
מרוב המכה הקשה אני הולכת על הלימודים הכי נמוכים שאפשר, כי פשוט אני לא יכולה ללמוד...תירוץ?

הייתי שמחה לאתרים לשיפור הזיכרון

museMe

New member
אתר עם משחקים לשיפור הזיכרון

http://www.improvememory.org/games

שיחקתי בזה קצת, אבל גם מזה התייאשתי. ככשמתי לב שאני זוכר איפה אני מניח דברים, הנחתי שהזיכרון שלי השתפר והפסקתי לשחק... אבל הזיכרון שלי בכלל לא משהו בימים האחרונים... אולי נחזור לשחק במשחקים במקום ללמוד?? :)

museMe

New member
אבל בעברי

לקחתי: ("ולהלן הרשימה") חומצה ולפורית (דפלפט כרונו) שהוחלף אחרי שבועיים באפונטין שהוחלף אחרי 4 חודשים במליקטל, שנוסף לו אחרי התקף לומינל, ואז החלטתי להפסיק תרופות והורדתי לאט לאט את המינוון של הלמיקטל, וכעבור חצי שנה, לפני חודש הורדתי לאט לאט את המינון של לומינל... אני לא רוצה לתאר את הייסורי גמילה שעברית כשהפסקתי לגמרי עם הלומינל...

ruthi26

New member
יכולה להמליץ על תוכנה

צריך לרכוש אותה, עזרה לי מאוד מאוד

קוראים לה MINDFIT. היתה לי בעיה רצינית מאוד של זיכרון, והתוכנה עזרה לי מאוד

תחפשו בגוגל, בזמנו עלתה בסביבות 300 ש"ח משהו כזה.. עוזר מאוד מאוד, ממליצה, ולא אין לי בונוסים

ruthi26

New member
עובדת על המון דברים

כמו תיכנון, זיכרון (שזה אחד הדברים שעזר לי מאוד), בעיות קשב, מאוד ממליצה. אותי זה החזיר לרגליים. עברתי תאונת דרכים קשה מאוד, ואיבדתי חלק גדול מהזיכרון שלי, התוכנה פשוט החזירה אותי ל-100% אבל להרבה הרבה יותר טוב.

היא עובדת גם על זיכרון של מילים, זיכרון של מספרים, אלף ואחד דברים. אני אחפש אולי אמצא קישור של התוכנה ודוגמא..

ruthi26

New member
טוב מנסה שוב

כותבת כאן את הקישור. אם לא יצליח להעתיק למעלה... זה חלק מהתוכנה.. לי עזרה מאוד ממליצה לכל מי שיש לו בעיות, של זיכרון, קשב. נכון שכתוב שזה לבני 50 ומעלה.. ממש לא עניין אותי וגם לא אמור לעניין אף אחד אם זה עוזר, לא?

http://www.re-mind.co.il/78280/MindFit_Demo

icehand3

New member
בנוסף, לכל אתר משחקים יש מליון משחקי מחשבה-

אני תמיד משתדלת לשחק בכל יום - זה מסייע לי בעיקר מבחינת הריכוז והזיכרון.
יש משחקי חשיבה מאד נחמדים - כמו באתר "נט - גיימס" או ב"וואלה כיף".

ruthi26

New member
ניסיתי הכול

תאמיני לי זו תוכנה שקיבלתי והתנסיתי בה קודם כל בשיקום של המוח... ועכשיו את מבינה מה היה מצבי מן הסתם

ורק אחרי שראיתי שיש שיפור החלטתי לרכוש את התוכנה...

השאלה למה רוצים את התוכנה, ועד כמה המצב לא טוב? כל אחד בוחר מה לעשות לחיים טובים יותר, אני בחרתי את זה. וזה קידם אותי למעלה למעלה..

למעלה