עצל'ה

עצל'ה

בשבוע שעבר הייתי במוסך עם האוטו באיזור התעשיה פתח-תקווה. נכנסתי למחסן עצים שהיתה עליו כתבה בעיתון לפני כמה חודשים (שמרתי את הכתבה) במחסן העצים הזה יש חנות משחקים עץ לילדים וכל מיני דברים גם רהיטים ומשחקים מיובאים מגרמניה (משחקי קופסא קטנטנים לנסיעות עם ילדים) ניתן לרכוש שם כל דבר (לא כל כך זול). החפצים והמשחקים מ-ק-סי-מים!!!! יש גם בובות לתיאטרון בובות מאוד מיוחד. בנוסף יש סדנאות לילדים בתשלום כמובן. והכי הכי כדאי להיות שם בשביל האומנים הרוסיים. יש שם קבוצת אומנים רוסיים העובדים בגילוף עץ באופן אומנותי. העבודה שהם עושים היא בעיקר לבתי כנסת. הדברים מדהימים ביופיים ומעריכים את זה הרבה יותר כאשר רואים אותם עובדים במסירות ובסבלנות אין קץ כמה חודשים על כל דבר. הילדים שלי מאד נהנו לראות אותם עובדים הם נהנו לענות על השאלות שלהם. הדריכו אותם והראו איך מתכננים במחשב, איך מגדילים בקנה מידה, איך עושים סקיצה קטנה ואחר כך מעבירים לעץ. יש שם תצוגה של גזעים מרהיבים וענקיים המגיעים מחו"ל ורואים איך 'פורסים' את העץ. המקום שווה ביקור. (נאמר לי שיערכו שם יום הדגמה לגננות, אולי אפשר יהיה להפגש שם? נמצא בסמטת התבור 3 אזור התעשיה פתח תקווה. אגב, יש שם גם בתי דפוס שהילדים נהנו לראות את תהליך העבודה בהם, משלב התכנון עד הביצוע. האנשם נחמדים ומוכנים להראות לילדים את תהליכי העבודה. בנוסף, לקחתי מלא חומר לגן דפים, גליונות צבעוניים ועוד ועוד ועוד גם כל מיני דברים מודפסים שיהיו מאד שימושיים בגן, לדוגמא ברכות 'שנה טובה 'משנה שעבר והמון מעטפות כמו-כן יש שם המון חנויות משחקים וצעצועים זולים במיוחד ועושים מחירים מיוחדים לגננות ולכמויות . בכלל , יש שם המון מפעלים שניתן לקחת חומרי עבודה לגן ללא תשלום נוסף ואז גם החלטתי שהשנה אני מתמקדת במחזור חפצים וחומרים. אם עזרתי או נתתי רעיונות, אני שמחה מאד חבל לי על יעלים, אולי אפשר להחזיר אותה? ממש מיותר הענין.

gili111

New member
נשמע לי נחמד- המקום שכתבת../images/Emo6.gif

האם זה במקום מרכזי? האם יש ליד זה בית קפה גדול בשביל כולנו? בקשר ליעלים ביקשתי ממנה שתחזור, באמת גם לדעתי כדאי שתהיה אוירה טובה בפורום...

יש שם, באזור התעשיה בית קפה+

חנות (רהיטים ואביזרים מהודו) שנקרא STOCK CAFE די גדול. אם רוצים נוסעים עוד קצת ומגיעים ל'כיופים' בית קפה מאד דומה שעורכים שם גם אירועים, צריך אולי להזמין מקום?

gili111

New member
חברות מה דעתכן על ההצעה של...

אמא של מאיה. נשמע טוב מאד ומעניין...

חברות, אני צריכה לעשות הפסקה,

הבת שלי צריכה את המחשב..... להתראות אפתח שוב את הפורום בשעה מאוחרת יותר.

gili111

New member
קדן, אם המקום של אמא של מאיה

לא יזכה בקולות אולי נארח אצלך, יש לך מספיק מקום?

קדן

New member
יש הרבה מקום גם בגינה וגם בסלון

אני גרה קרוב לרחובות , לדעתי כדאי לעשות זאת באור יום , אפילו לארוחת בוהורים ונכין דברים טעימים יאמי יאמי אני כבר מחכה..

krn

New member
אני...

מקיבוץ מגידו. ויש עוד כמה בנות בצפון, אז נא להתחשב!!!!!!!

לא הצלחתי להיכנס לצ'אט, כנראה

עשיתי טעות ואני לא יודעת מה עשיתי לא נכון. הבנות שלי הלכו לישון ולא יכולות לעזור לי. בכל אופן, אני גרה באיזור נתניה אם זה עוזר, אפשר לעשות אצלי את המפגש בשעות שלפני הצהרים, ב13:00 אני צריכה לקחת את הקטנה מהגן. עם הילדים האחרים אסתדר כבר באופן אחר. רק לקבוע תאריך ולומר לי כמה בנות מגיעות. אגב, בבית יהושע יש תחנת רכבת אפשר להתארגן ולהגיע דרך הרכבת. ביי, יעל

אמאשלמאיה גם אני גרה בנתניה ואם

אתן רוצות אפשר לארגן אצלי יש לי בית גדול וגינה , אפשר כל יום אחה"צ מ17.00 או באוגוסט אני מסיימת לעבוד ב8 לאוגוסט אז אם אנחנו לא נוסעים לחופשה אשמח לארח אצלי. מה שנהוג בכל המפגשים בפורומים אחרים כל אחת מביאה משהו ואפשר להנות מבוקר/צהריםם או כל שעה שנחליט

למעלה