עצירת רכב

yoni la

New member
עצירת רכב

אשמח לדעת אם כאשר אתם עוצרים רכב לבדיקת רשיונות, אפי' בדיקה הכי קצרה, אתם עוצרים במקביל לו? אני מניח שהתשובה שלילית. מעצבן אותי שעצרו אותי ככה, אפי' כשמדובר ברחוב הכי נידח בעיר (וזה לא) וזה קורה בשעה 1 בלילה.[ עוד יותר מעצבן אותי לראות בשישי בערב ניידת מעכבת את התנועה בדיוק כך. במקרה שלי ביקשתי לשאול מאיפה הבן אדם, מי הוא או מה הוא, לאחר שהייתי צריך לצאת מהרכב, ולתת לו את הרשיונות, כאשר הוא טרוד במשלוח SMS, תגובתו היתה "אני לא משום בסיס" , לחיצה על הגז ונסיעה. (חבל שלא ביקשתי ממנו תעודה בזמן שהוא דרש את הרשיונות, אולי זה היה מעמיד אותו קצת במקום)

760

New member
ככל שזכור לי

לסיור משא"ז אסור באיסור מוחלט לבצע עצירת רכבים תוך כדי נסיעה. יתרה מכך, אם הוא רוצה לבדוק רשיונות, שיבוא ויקח, אזרח לא צריך להסתכן ולצאת מריכבו. שווה לך להגיש תלונה אצל הרמק"מ.

yoni la

New member
הבעיה היחידה שהיתה לי באותו רגע,

שלא היה לי שלט נהג חדש מאחורה, אם היה לי הייתי דורש ממנו תעודה, לצערי איני זוכר אפי' את מס' הניידת (ובד"כ אני מסתכל על המספרים) אני יכול לברר את הנושא, אני לא מאמין שזה היה בילוש. כמה דקות לאחר מכן, חניתי עם רכבי בצד, והיה נדמה כאילו אני במצוקה עם האוטו, הגיעה סקודה, והם שאלו אותי אם אני צריך עזרה, שאלתי אם הם יודעים לשים כיסויים למושבים, כך הם יעזרו לי הכי טוב, ואיחלתי להם לילה טוב. כמה ליגות מעל...

אם הוא לא היה במדים עם תג שם, אז עבדו עליך

ללא מדים חייבים להיזדהות בצורה מפורשת. גם בעלי מדים חייבים על פי דרישה שלך.

למעלה