עצירת ביניים

rs1984

New member
עצירת ביניים

שלום

אנחנו נלך בחופשת פסח לגולן, ורציתי לדעת על אתרים שאפשר למנגל או לעשות מדורה.
אנחנו מחפשים מקום לא הומה אנשים,שיש לילדים מה לעשות,(כגון נחל,או פארק משחקים וכד') , אנחנו נעשה מדורה בזמן הביניים כדי לאכול צהריים.

שאלה נוספת, כמה זמן לוקח להכין תבשיל פשוט בפויקה לצהריים?

תודה

ששש

New member
לא קל בכלל למצוא מקום לא עמוס בפסח

גני שעשועים בטבע יש בכל מיני יערות קק"ל. שוב, סביר שיהיו עמוסים...

ככל שתכנסו עמוק יותר ליערות כך יגדל הסיכוי לקצת יותר פרטיות, אל תבנו על זה.

פויקה לדעתי לוקח שעות...זה מה שטעים ומיוחד בו, לא נראה לי להפסקת צהרים בדרך ל...

revittal

New member
אז מה עושים

בפסח אם הכל עמוס ופארקים עמוסים, כבישים פקוקים הרי גם האטרקציות זה חלק מזה

אלעד 1975

New member
מה עושים? אם אתם תושבי המרכז

אל תסעו צפונה או דרומה אלא ליהודה,שומרון ובנימין.
אם אתם תושבי הדרום סעו מעט צפונה ואם אתם תושבי הצפון סעו מעט דרומה - אלו הם בגדול הנתיבים שהם נגד כיוון התנועה.

ובכל מקרה, אני חוזר בשלישית - אם תצאו ב06:00 בבוקר לא תתקעו בפקקים. גם בחזור תוכלו לסגור את היום ב14:00 ללא הפקקים בכיוון ההפוך.

הצעות נוספות שעלו כאן בדיונים קודמים:
צאו לטיולים בטבע הקרוב לביתכם. גם אם אתם תושבי עיר גדולה תמיד ישנו טבע עירוני או שולי העיר ושם ניתן לטייל - בין אם המדובר בפרדס, שטח חקלאי או כל מקום אחר שלא הייתם בו.

revittal

New member
טיפים טובים

ואולי גם להשאר באותו מקום אם כבר יוצאים לטייל רחוק מהבית ולצאת שם מוקדם בבוקר יהיה יעיל יותר

שירז2095

New member
נוסעים סופ"ש אחד לפני פסח

וככה נמנעים מכל העומסים באטרקציות ובכבישים, אנחנו סגרנו לסופ"ש הזה אחלה דיל בכפר בלום, שנה שעברה נסענו לחופשה בפסח וממש התבאסנו מכל העומס של האנשים, זה כבר איבד מהכיף.
צירפתי לך גם קישור עם דילים טובים. אם יש אפשרות לנסוע לפני פסח, עדיף.

אלעד 1975

New member
בחוה"מ לא לעשות עצירות ביניים

ולצאת כמה שיותר מוקדם. הפקקים מתחילים בערך ב9:30-10:00 וכל עצירה תזרוק אתכם אחורה בפקק.

אם לא מדובר בערב החג אלא למשל מחר מחרתיים אז הסיפור שונה.
דוגמא מנסיון: ביום העצמאות האחרון נסענו מראשון למרכז הגליל (פרוד) בואך הר מירון.
יצאנו ב7:00, הגענו ב9:30 ואז אכלנו ארוחת בוקר ליד מפלי פרוד.

לא חוינו פקק ולא צל צילו של עומס.

לאחר מס' שעות רציתי לקנות מצרכי מזון לזמן השהות שלנו.גיליתי שהמרכול בקיבוץ סגור בעצמאות והציעו לי לנסוע לכרמיאל - עוד ממעלה ההר ראיתי את כביש עכו צפת פקוק ברמה כזו שכל הרכבים עומדים. כל עוד נפשי בי עשיתי פרסה ונכנסתי לעין אל אסד למכולת. בירכתי על כך שלא יצאנו ב10:00 מהבית או שלא התעכבנו בדרך.

rs1984

New member
אכן , רק בחול המועד אנחנו נטייל

אנחנו נסע מצומת גולני, ראיתי שממש שינו שם, נקווה שזה יוריד את הפקקים.

אלעד 1975

New member
רק צומת גולני

אבל לא ידעתי ששינו שם משהו. עברתי שם אמנם לאחרונה רק לפני חצי שנה אבל לא זכור לי שינויים דרמטיים.
אולי הכוונה לצומת המוביל?

בכל מקרה,שום דבר לא יבטל את הפקקים בחוה"מ. רק יזמה שלכם לצאת מוקדם או מזג אוויר גשום, והכי טוב: תחזית של מזג אויר גשום שמשאירה את כולם בבית ובפועל יורד רק גשם מקומי פעם ב...

ממליצה על עין עקוב לעצירה

בעליה מחמת גדר - בטוח יהיה עמוס אבל המקום נעים בזכות המעין שזורם שם

נ.ב.
פויקה על בסיס עוף מוכן תוך שעה...
חג שמח!

למעלה