עצירות

תקווה281

New member
עצירות

החזרה היתה ביום רביעי הוחזר רק עובר אחד גרוע וגם אני לא בטוחה שלרחם והייתי מאד לחוצה ועצבנית בהחזרה ואחריה כך שאני די מאוכזבת מעצמי וכולם צרחו עלי, לא נחתי אח"כ , היה לי יום גרוע ובקיצור ה- כל הטעויות האפשריות. , אבל מה שמפריע לי זו עצירות נוראית מיום שישי (יומיים אחרי ההחזרה וכולל היום 4 ימים אחרי ההחזרה) אני מקבלת לתמיכה אנדומטרין 2 ביום ואתמול זריקת פרגניל 1500. מה לעשות עם העצירות? האם כאבי הבטן והלחיצות המאד חזקות - לא מזיקים להשרשה - אם בכלל יש לי מה לדאוג. בד"כ אני אופטימית, אבל די נמאס לי.

ר ע נ נ ה

New member
עצבנות ועצירות

שתי תופעות שדיי הולכות ביחד
תנסי לשתוש הרבה מים ולאכול פירות מיובשים ותשתחררי מזה! לא יודעת אם לחיצה חזקה מזיקה להשרשה -והאמת גם לי יש חשש כזה למרות שלא נראה לי שיש קשר - סתם פסיכולוגית נדמה לנו ששתי המערכות קשורות בכל אופן תנסי להרגע ולהשתחרר

סנונית 1

New member
היי תקווה

אכן עצירות ועצבנות הם שני דברים שהולכים יחד אבל תאכלי הרבה הרבה סלט אבל המון וציק צאק את בשרותים מנסיון. יציאה קלה

גלולית

New member
כמה עצות

לעצירות: 1. גרנולה אמיתית עם כל החרטא הכוללת:שבולת שועל, גרעיני חמניה,פירות יבשים וכו' 2.אבטיח(לי זה עוזר) 3.עיסוי בבטן עם שמן חם 4. פעילות גופנית

עינת ב6

New member
../images/Emo142.gifתקווה...../images/Emo24.gif

כן... יש את הרגעים האלה שהאופטימיות פשוט בורחת לה דרך החלון...
מקווה שהיא תחזור מהר, כי למרות שהכל הלך עקום, הכל לשמחתנו עוד יכול לקרות!!!
בנוגע לעצירות... פירות יבשים, שתייה מרובה וירקות ירוקים!!! מאחלת לך להרגיש טוב טוב חמודה!
וכמובן אצבעותיי מוחזקות
... בהצלחה!

פתרון לעצירות

תקווה היי, הפיתרון שלי לעצירות, והוא בדוק: לאכול סלק אדום מבושל (3-4 סלקים), רצוי על קיבה ריקה בבוקר, וכמובן לשתות מים אח"כ. מלבד שחרור עצירות, הסלק גם מלא בברזל. ורצוי אפילו לשתות את מי הרתיחה של הסלק. המון בהצלחה, אמא של רעותי ורביד.

למעלה