עצירות

nic nic

New member
עצירות

האם אכילת תפוח עם הקליפה, עגבניה ומלפפון עם הקליפה יכול לגרום לעצירות? לא חסר לי סיבים בתפריט ובכל זאת עצירות

dudusapir

New member
ממש לא

העצירות לא מזה! הסיבות לעצירות: 1.תזונה לקויה, עשירה במזונות מזוקקים ומעובדים ודלה בסיבים 2.חוסר נוזלים 3.חוסר פעילות גופנית 4. הריון 5. גיל מתקדם 6. תרופות (כגון תרופות ללב, לכאב ולדיכאון וכמו כן נוגדי חומצה, אנטי היסטמינים וסמים) 7. שימוש בלקסטיבים, תרופות משלשלות הגורמות למעיים עצלות ובחוקנים 8. מחלות מטבוליות כגון היפוקלמיה, יתר סוכר בדם, אורמיה ועוד 9. מחלות אנדוקריניות כגון תת פעילות בלוטת התריס, יתר סידן בדם, אי ספיקת בלוטת יותרת המוח ועוד 10.מחלות מעיים כגון דיורטיקולוזיס, תסמונת המעי הרגיז, גידולים 11.מחלות עצביות כגון טרשת נפוצה, שבץ, פרקינסון ועוד 12. הפרעות נפשיות טיפול בעצירות לפי הרפואה ההודית: שינוי הרכב המזון וצורת הכנתו בהתאם לגורמים לעיל. הוספת שמן זית או גהי למזון. המלצות לאורח חיים בהתאם לאבחון הגורמים. סידרת חוקן שמנים במצבים כרוניים. המלצות נוספות בהתאם למקרה ולאבחנה. תרופות ביתיות לעצירות: כוס חלב חם לפני השינה. 12 צימוקים שחורים מושרים במים חמים במשך 3 ש', לקחת לפני ארוחת ערב. כפית שמן קיק לפני ארוחת הערב. כוס מים חמים בבוקר.

nic nic

New member
מדהים כי שום דבר מזה לא נכון

אצלי אז למה לעזאזל אין אצלי תנועת מעיים
נראה לי שלא חסר אצלי סיבים אבל אני מקלפת קליפה מכל פרי וירק. אוכלת רק בפנוכו

dudusapir

New member
הכי טוב זה ללכת לרופא לצורך בדיקות

נקווה שזה לא חידק חמוד.

אל צירות - של הדס!

זה בקבוק משקה ללא@!!!! סוכר!!!! מעולה לעצירויות לא ממכר לא משלשל ולא גורם נזק למעיים אלה רק עוזר לו זה בעצם סירופ שמורכב מתאנים ושזיפים טיבעי לחלוטין@ זה בעצם לכל אלו שלא אוכלים פירות סירופ מעולה! תנסו ותראו

לטחון זרעי פישתן ולפזר על ארוחות.

הוסף פסטו לארוחות שלך- מאד עוזר.

למעלה