כי לא עושים סתם בדיקה
רק כי לי נדמה שאולי כדאי לבדוק=\ אם היא תראה סממנים שמחשידים ועלולים להעיד על בעיות היא תעשה בדיקה. אני לא סתם בתת משקל, אלא 10 קילו מתחת למינימום, וזה ירידה דרסטית לא מוסברת בעליל בחודשים אחרונים, ולמרות שהפסקתי כל פעילות לחלוטין כולל לעבוד, ואני בקושי זזה ואוכלת פי 2-3 יותר מפעם כמעט ואין תזוזה, והעצירות הנוראית הזאת רק מקשה עליי לעלות. אילו מהמזונות הבאים עלולים לגרום לעצירות וכדאי לנסות להמנע? חזה עוף מבושל טונה במים קוטג' גבינה צפתית או קש גבינה לבנה סקי יוגורט לבן 0% ללא ממתיקים ומייצבים פלפל טרי, חסה עגולה ברוקולי מאודה עגבניה, מלפפון שלגון חלבי ווניל-תות (מבוסס על אבקת חלב, ממתיקים והרבה מייצבים) ספרייט דיאט סובין חיטה טופו חביתה ברנפלקס לחם קמח מלא ברמן לעניין שקדים, אגוזי מלך, שמן זית כתית מעולה חייבת להודות שכל מזון שממותק בממתיקים (לא משנה אם אספרטיים,אסופלם K, סכרין, סוכרלוז) אפילו בכמות מזערית אם שותה או אוכלת גורם לי לכאבי בטן ונפיחות. אבל זה עובר. מזון מאוד מלוח כמו צפתית או קוטג', מוצרי חלב עם הרבה לקטוז כמו גבינה לבנה, מזון עם שומן רווי מפרה כמו קוטג' או צפתית/קש או גבינה לבנה גם גורמים לכאבי בטן. קראתי שהרבה מלח גורם לספיחת נוזלים ולא מטיב עם עצירות. יוגורט אני יכולה לסבול אבל אחד ביום, ולא בבת אחת, ורק טבעי, זה 200 גרם, אז כל פעם אוכלת חצי. האם יוגורט 100 גרם שלו מוסיפה ומערבבת כף סובין חיטה + כף זרעי פשתן שלועסת מומלץ?