עצירות מעצבנות

Sierion

New member
עצירות מעצבנות

מסתבר שלמרות כל השיחות שלנו בשבוע שעבר על עצירות מסוכנות ועל {צונזרת אהו אהו} שמבצעים אותן, מסתבר שעדיין יש אנשים (לא בא לי להזכיר שמות) שהפנימו את המסר עד כדי כך שלא רק שהם מרשים לעצמם לעצור בצורות מפגרות (סנואו-פלואו לדוגמא) בלי לשים ז' על מי שמאחוריהם, אלא הם גם עושים את זה יותר, בכוונה, בכל הזדמנות אפשרית ותוך סיכון ממשי ואני מתלבט אם לומר אפילו מכוון(
) של הסובבים אותם. למה מכוון
איך אני מעז לומר את זה
דוגמא אחת מיני רבות: החלקה בקטע כביש דו-נתיבי דו-סיטרי (כלומר נתיב אחד לכל כיוון) כאשר מכוניות עוברות ממול בנתיב הנגדי ולכן לנו נשאר נתיב אחד. בנתיב הצר הזה החליט אחד הבחורים האדיבים והיפים האלה לפתוח סנואו-פלואו שתופס את כל רוחבו של הנתיב ללא מבט אחורה, תוך ידיעה שאנשים עלולים לעקוף אותו באותו הזמן (הוא גם ככה החליק לאט). כמעט הפיל אותי ועוד מישהו שנסע איתי, ומידי אחרי שעקפתי אותו שמעתי עוד זעקת אישה אשר כמעט התרסקה בגלל המשחק הדבילי שלו. אין מקום לאנשים כאלה בקבוצה שלנו, דווקא תעשו לחיות הבית שלכם, אולי תחטפו איזה ביס, ואולי פעם הבאה שאני אראה שאני עלול ליפול בגלל שטות כזאת, הרגל של אותו האדם תפגע ברגל שלי כך שרק אחד מאיתנו יעוף (רמז: לא אני).

RieM

New member
צודק !

יוחאי, לתשומת לבך ! אני עדיין זוכר איך הפתעת אותי עם ה-snowplow שלך בירידה במרמורק.
אמנם צחקנו באותו רגע על אלמנט ההפתעה, אבל אם באותה שניה לא הייתי מרוכז ולא מספיק להגיב בזמן, שנינו היינו מתרסקים אחד על השני(ולא היית רוצה אחד עם מסה כמו שלי שיתרסק עלייך, נכון ?).

yoman321

New member
../images/Emo5.gif

כן ,שם באמת היינו יותר מדי קרובים אחד לשני לפחות אני מאוד רחוק מלהכנס במישהו מאחורה
למרות שנכנסו בי כמה פעמים (ולא היית בסנאו-פלו) וגם ראיתי מישהו בלי מעצור מתנגש בכיפה אדומה
ואח"כ ראיתי את אותה סיטואציה עם עוד בחור שאני לא מכיר

oferplone

New member
גם אנשים בלי מגיני ידיים - החוצה!

דיברתי עם בחורה שנסעה בלי מגינים ונראה לי שהיא לא נוסעת ממש טוב שאלתי אותה למה בלי מגינים והיא לא ענתה למרות שהחבר שלה רצה לתת לה את המגינים היא העדיפה לסוע בלי צריך להוציא את האנשים האלו מהקבוצה. חובה לפחות מגיני ידיים.

Sierion

New member
זה עניין אינדיווידואלי

חשוב להמליץ לכל אחד ואחת להצטייד במיגון מלא (מגיני כף יד, ברך, מרפק, קסדה וקונדום) תוך שימת דגש על מגיני כף היד, אבל היות והדבר מהווה פגיעה באדם עצמו מבלי להשפיע על הסובבים, לא הייתי אומר שצריך לחייב את כולם... אני מחליק עם מגיני ברך ושורש כף היד ושוקל רכישה של מגני מרפקים, אני ממליץ לכולם להצטייד במיגון.

oferplone

New member
נכון ולא נכון

עדיין יש לי את התמונה בראש של יונית מרוחה על הכביש סביר להניח שאם היא הייתה עם מגינים המצב היה שונה לגמרי. בנות לא רוצות מגינים כי זה לא מגניב זאת בסופו של דבר בעיה של כולם כי אם מישהו נפצע במהלך הנסיעה זה גורם בלאגן לכולם

RieM

New member
עזוב עופר, אתה 'קצת' מגזים

יש דברים שניתן לדרוש ויש דברים שלא. (לפחות בשלב הראשוני וההתהוותי של הכנסת מערכת חוקים וכללים)
בכל הנוגע להתנהגות הפרט בקבוצה, הימצאות בין הראש לזנב והישמעות להוראות הסדרנים.
רמת החלקה אישית מספקת ויכולת עצירה בכל מצב.
מיגון אישי
מוזיקה בעת ההחלקה צריך שמערכת החוקים והכללים שמנסים להכיל, תקבל לגיטימציה ותהיה בקונצנזוס רחב ככל האפשר ולא איזו אידאה-פיקס איזוטרית המקובלת על מיעוט מצומצם ש"ככה נראה לו".

oferplone

New member
אני לא מגזים בכלל להפך

למה עשו חוקים במדינה לחגורות בטיחות ולקסדה לאופנועים? בדיוק בגלל זה כי אנשים לבד לא דואגים לזה ולא היו נוסעים עם חגורה כמובן שתמיד יש את אלו שנוסעים בלי אבל הרוב הגדול נוסע עם חגורת בטיחות ובאופונעים 100% נוסע על הכביש עם קסדה בקשר למוסיקה אין לי חשק להכנס איתך לויכוח כי אתה לא מוכן לשמוע (אולי בגלל המוסיקה באוזניים...)

yoman321

New member
../images/Emo163.gif

אני מקווה שלא דיברת עליי
ואם כן אז תדע שזה לא בכוונה
(אני לא חושב שזה אני אבל שואל בכל כי אני זאת משתמש בעצירה הזאת
) ד"א זכור לי שמישהו אמר שהאחריות חלה על מי שמאחורה ואם מישהו מאט בפתאומיות זה זכותו המלאה

למעלה