עצירות מעצבנות
מסתבר שלמרות כל השיחות שלנו בשבוע שעבר על עצירות מסוכנות ועל {צונזרת אהו אהו} שמבצעים אותן, מסתבר שעדיין יש אנשים (לא בא לי להזכיר שמות) שהפנימו את המסר עד כדי כך שלא רק שהם מרשים לעצמם לעצור בצורות מפגרות (סנואו-פלואו לדוגמא) בלי לשים ז' על מי שמאחוריהם, אלא הם גם עושים את זה יותר, בכוונה, בכל הזדמנות אפשרית ותוך סיכון ממשי ואני מתלבט אם לומר אפילו מכוון(
) של הסובבים אותם. למה מכוון
איך אני מעז לומר את זה
דוגמא אחת מיני רבות: החלקה בקטע כביש דו-נתיבי דו-סיטרי (כלומר נתיב אחד לכל כיוון) כאשר מכוניות עוברות ממול בנתיב הנגדי ולכן לנו נשאר נתיב אחד. בנתיב הצר הזה החליט אחד הבחורים האדיבים והיפים האלה לפתוח סנואו-פלואו שתופס את כל רוחבו של הנתיב ללא מבט אחורה, תוך ידיעה שאנשים עלולים לעקוף אותו באותו הזמן (הוא גם ככה החליק לאט). כמעט הפיל אותי ועוד מישהו שנסע איתי, ומידי אחרי שעקפתי אותו שמעתי עוד זעקת אישה אשר כמעט התרסקה בגלל המשחק הדבילי שלו. אין מקום לאנשים כאלה בקבוצה שלנו, דווקא תעשו לחיות הבית שלכם, אולי תחטפו איזה ביס, ואולי פעם הבאה שאני אראה שאני עלול ליפול בגלל שטות כזאת, הרגל של אותו האדם תפגע ברגל שלי כך שרק אחד מאיתנו יעוף (רמז: לא אני).
מסתבר שלמרות כל השיחות שלנו בשבוע שעבר על עצירות מסוכנות ועל {צונזרת אהו אהו} שמבצעים אותן, מסתבר שעדיין יש אנשים (לא בא לי להזכיר שמות) שהפנימו את המסר עד כדי כך שלא רק שהם מרשים לעצמם לעצור בצורות מפגרות (סנואו-פלואו לדוגמא) בלי לשים ז' על מי שמאחוריהם, אלא הם גם עושים את זה יותר, בכוונה, בכל הזדמנות אפשרית ותוך סיכון ממשי ואני מתלבט אם לומר אפילו מכוון(