עצירות לתינוק...

micro1

New member
עצירות לתינוק...

שלום, בני בן ה-5 חודשים סובל מעצירות כבר 12 ימים. (עזרתי לו לעשות קקי בעזרת דחיפת מדחום פעמיים במשך התקופה של 12 הימים שחלפו). שמעתי שישנה דרך לשחרר עצירויות בעזרת עיסוי של כפות הרגליים. אודה לכם אם תפרטו קצת יותר על כך והמלצה על מישהו שמטפל בתחום באיזור טבעון. תודה

csh018

New member
אני ממליץ ללכת למטפל/ת ולקבל הדרכה

תינוק לקבל תשובה דרך האינטרנט לא נשמע טוב. הרבה בריאות טובה שלומי

תשובה ...

היי ... א: מזל טוב , יש לבן שלך עצירות כבר 12 יום נסה לחשוב מהיא הסיבה המדוייקת לכך , אולי אתה ובת זוגתך אנשים די לחוצים ? כל הזמן דואגים וכו .. זה יכול בהחלט להשפיע על התינוק . ב: תזונה לא נכונה אבל שוב , שיש עצירות זה אומר שהגוף של התינוק ובכלל לא הצליח לשחרר כמובן שיש פה פאן מאוד אנרגטי כי זה לא נשמע הגיוני לפחות עבורי . שכבר ילד בן פחות משנה וסובל מעצירות וכפי שכבר אמרתי בדוק את הנושאים הנל . ג: לא כל רפלקסולוג יכול באמת לטפל בתינוק לכן אני לא מאמין שתנצא פה הרבה אנשים . בגלל גילו הצעיר . אני אישית הייתי ממליץ דווקא ללכת על כיוון של הילינג שבהחלט יכול לעזור .או לחילופין אתה יכול להחזיק את האצבעות בו זמנית מדובר על אצבע ה 3 ברגל . שהיא נועדה לאיזון . ולנשום נשימות עמוקות כל הזמן . זה יצור איזון אנרגטי ובהחלט יכול לעזור . זאת כמובן המלצתי בלבד . מאחל לך שיהיה לך אחלה יום קסום שבעולם שלך עדי

avorly

New member
ברוך הבא באור ../images/Emo82.gifנו

אכן ממליצה ללכת למטפל/ת מוסמך/כת לטיפול בילדים. רק לידיעה- שימוש במדחום כמוהו כחוקן, דבר שעלול לגרום למעיים עצלניות.

למעלה