עצירות כרונית

מחשב11

New member
עצירות כרונית

שלום,

סובלת מעצירות שנובעת מתנועתיות ירודה של המעי.
לא עוזר לי פסיליום ונורמלקס.

מה אוכל לנסות עם נזק מינימלי להתמכרות ?
האם בבקשה תוכלי לומר מהם המוצרים האחרים הקיימים בשוק עם מינימום נזק ?

תודה

0 אור 0

New member
הדרך הטבעית שתמיד עובדת

אני ממליצה על השילוב הבא:
1. התאמת התזונה:
- להוסיף כמה שיותר מזונות טבעיים - פירות וירקות ללא הגבלה ובכמה שיותר גיוון, תוספת של מעט שקדים, אגוזים וזרעים
מזונות אלו מכילים את הסיבים בתוכם ואז לא צריך תוספת חיצונית
- החלפה של קמחים לבנים בדגנים מלאים וקטניות
- הורדת מזון מטוגן ומתועש ...
- לשתות מים (ולהוריד משקאות ממותקים ומוגזים)
2. פעילות גופנית - אפשר ורצוי כל סוג פעילות שחביב עליך וגורם לך הנאה, אך ספציפית לשיפור המערכות הפנימיות של הגוף הייתי מוסיפה גם יוגה או צ'י קונג עם מורים בעלי גישה הוליסטית ולא התעמלותית (ואז עובדים קשה מאד על התנוחות שרלבנטיות לשיפור העיכו בין השאר)
3. נשימה - להקפיד לזכור לנשום נשימות מלאות שכוללות גם את הבטן. הנשימה הטבעית והבריאה לעת מנוחה היא נשימת הבטן
4. אפשר ורצוי להוסיף:
- טיפול בשיטת עומק כמו רפלקסולוגיה, שישחרר חסמים שמפריעים לך להפטר מהעצירות ויפעיל את האיברים הפנימיים
- פרוביוטיקה טובה (גיוון חידקים ומספר שלהם) היא התוסף היחיד שאני ממליצה עליו , וגם זה רק לתקופה הראשונה כדי לאפשר לפלורה הטבעית שנפגעה מכל התרופות שצברת בחיים להשתקם, ואז מערכת העיכול תחזור לתפקד.
על תוספים אחרים אמליץ רק במקרה שיש בעיה שנובעת מחסר באותו תוסף - אחרת, האוסף של תוספים מקל על הארנק אבל לא על מערכת העיכול, ובפרט יש גם מוצרים שממש מזיקים כי הם פוגעים בתנועתיות של המעיים.
את הפטנט הסודי הזה ניסיתי על הרבה אנשים והוא תמיד עוזר,
לפעמים לוקח קצת זמן כאשר מדובר באדם שכבר השתמש בחומרים משלשלים כמו התה הטיבטי או תרופות מרשם, ולאחר שנים של בעיה, אבל זה תמיד עובד
במקרה אחד נדהמתי אפילו אני לראות איך בתהליך של 2-3 פגישות נפתרה בעיית עצירות של 30 שנה , אחרי שהורדתי לה שלל תוספים שאספה במשך כמה שנים של יעוצים לא מסודרים, מיועצי טבע , חברים , מטפלים שונים ללא אבחון וכד' - והפגישות שלנו התמקדו ביעוץ ממוקד איך לאכול יותר בריא, איך לשלב יותר פעילות גופנית נכונה באורח החיים, מציאת הדרך לשתות מים באמצע יום עמוס וכד'. נדמה לי שאפילו לא שילבתי רפלקסולוגיה במקרה שלה, כי רק השינוי התזונתי , הוספת הפרוביוטיקה והורדת כל התוספים , פעל בצורה מיידית.

myclinic4u

New member
תרופות סבתא

הי לך,
אני ממליצה על שזיפים בכל צורותיהם (יבשים, טריים)
בנוסף, תמיד עוזר להתחיל את הבוקר עם מים חמימים עם לימון, ולשתות באיטיות. לצד השתייה לעשות מסאז' בטן עצמי לאורך פעילות נורמטיבית של המעי.

בעיות עיכול

שלום לך,
ניתן להקל על התופעות ע"י עיסוי בטן.
וזאת כמובן ללא עזרים תרופתיים כלל.

רפואה שלמה
אברהם זלנפרוינד

עצירות

ישנן 2 סוגי עצירות:

1. הצואה קשה ולכן יש קושי להוציאה.
2.המעי לא מספיק תנועתי ולמרות שהצואה
רגילה (או רכה) היא אינה יוצאת.

את כניראה סובלת מסוג 2.