עצירות וגזים

alodik

New member
עצירות וגזים

שלום! אני צריכה עזרה בתי בת 6 שבועות , משקל לידה 2.990. משקל נוכחי 4400 . במשך 5 השבועות הראשונים היו לה יציאות אחרי כל ארוחה ( פיפי+ קקי) ובשבוע האחרון יש לה קקי 1-2 ביומיים . שלשום הבאתי לה 30 מ"ג של תה קמומיל כי היא מאוד לא רגועה ויש לה גם גזים. במהלך היום היא מתפקדת כרגיל ומשעה 10אחרי הארוחה היא לא נרדמת והיא בוכה שיש לה גזים וזה מעגל כי הבכי ממשיך בגלל העיפות ואז אנחנו כבר מגיעים לארוחה הבאה והיא ככה כל לילה בערך עד השעה אחת בלילה והיא נרדמת. אני מניקה אותה ויצא לי להביא לה 2-3 תוספת להנקה משהו כמו 30 מ"ג של סימלק. נ.ב אם אני מצמידה אותה לשד זה מרגיע אותה אבל אני לא עושה זאת לעיתים קרובות. אשמח לעזרה במידי. תודה רבה ולילה טוב

This is normal

Do not give any tea or anything other than your milk!! At about one month, your milk changes. In the first month, the baby has alot of kaki becuase your milk is still cleaning out the baby's digestive tract. Now the milk is different, there is less waste, and so there is less kaki. You do not have to worry as long as when the baby does do kaki, it is liquidy and yellow, and not hard little balls. YOu do not have to give your baby artificial milk either. Just put her on the breast and everything will be ok. your baby is probably having the 6 weeks growth spurt where she feeds more often to increase the milk supply. You do not want to give her anything other than your milk now!!​

alodik

New member
כל פעם שכואב לה להצמיד לשד???

גם אם היא לא רעבה?

ציצי זה לא רק אוכל

זה גם נחמה..ובעיקר- יש בחלב שלנו משככי כאבים שעוזרים לכל צרה (גם לגזים זה עוזר כי זה מפעיל את מערכת העיכול). בכל בכי כדאי להציע את השד- מקסימום היא תסרב אם היא לא תרצה!. אין מה לחשוש מהאכלת יתר- זה לא קיים בהנקה; התינוק לוקח בדיוק מה שהוא צריך. לא כדאי לך לתת סימילאק אם את מעוניינת לשמר את אספקת החלב שלך (כמות החלב שאנחנו מייצרות זה עניין של היצע וביקוש). מומלץ פשוט להניק לפני דרישה- גם אם הדרישה לא נובעת מרעב אלא מצורך אחר שלא תמיד אנחנו מבינים אותו.

למעלה